Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Feleségem miért nem kívánja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem miért nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt, fél éve házasok és nagyon szeretjük egymást. Feleségemnek mindig a munkán jár az esze, meg minden egyében, szex csak havonta egyszer, esetleg kétszer van. Minden nap kedves vagyok vele, kimutatom a szerelmemet, dicsérem hogy milyen szép és csinos, mindenféle házimunkát elvégzek, hogy kedvére tegyek, anyagi biztonságot is tudok neki biztosítani. Már többször beszéltünk a dologról, de nem sikerült sűrűbbé tenni a szeretkezést. Elég tanácstalan vagyok. Tudna valaki segíteni?
2011. ápr. 11. 15:55
1 2
 11/18 menta34 ***** válasza:

Részvétem, kínlódom én is évek óta, csak nekem a heti 1-2 a kevés 10+ év után :)

Azt nem árultad el, hogy kezdeményezel és elutasít? vagy várnád, hogy kezdeményezzen ő, de nem teszi?

2011. ápr. 11. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem béna vagy az ágyban
2011. ápr. 11. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem béna vagy az ágyban"

Azon meg lehet segíteni, és legfőképp a feleségnek ezt jeleznie kéne, mert ez így sehogy sem korrekt, ha ez az ok. Néma gyereknek anyja se érti a szavát.

2011. ápr. 11. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha fél év után, ha jól számolok, elvetted, akkor gratulálok, nem ismerhettétek meg egymás igényeit ennyi idő alatt... Váljatok el, ha nem elég, bár az nehezebb, mint ha egyszerűen szakítottatok volna, amikor még nem voltatok házasok, felelőtlenség fél év után elvenni valakit, pont az ilyen problémák miatt.
2011. ápr. 11. 22:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Azt mondja velem a legjobb a szex, és hogy én vagyok a világ legjobb pasija, stb. Munkamániásnak mondható, menedzser nőkre jellemző szexuális viselkedés: a munkán jár a feje látástól vakulásig (pedig nem vagyunk rászorulva), aztán ha havonta megéhezik egy kis szexre van kihez nyúlni. Csak hát ez házasságban nem így működik. Már nem nagyon kezdeményezek, mert kb. 30-ból csak egy jön be, és ez nagyon rossz érzés ha szeretsz valakit.
2011. ápr. 13. 07:29
 16/18 anonim ***** válasza:

"Csak hát ez házasságban nem így működik."

Hát de nem is úgy működik, hogy "köteles" (rég rossz ez a szó) minden nap vagy minden héten a párja rendelkezésére állni, akkor is, ha neki magának nincs hozzá kedve. Eltérőek az igényeitek - korábban nem így volt? Nem is tudom, mit lehetne tenni mert őt is meg tudom érteni, néha én is vagyok így, szerelmes vagyok és nagyon jó a párommal a szex, de nálam se mindig egyforma a vágy szintje. El se tudnám pl.képzelni, hogy minden nap keféljek, annyi minden más is érdekel, és a minőségi szex fontos számomra, és arra nem lenne minden nap idő. Lehet, a feleséged is a minőségre megy. Passz.

2011. ápr. 13. 10:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Csald meg kérdező! Tudom eltelt 10 év. Ha ha.
2022. febr. 11. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudom, ez a kérdés már 13 éves de hátha még olvasod.

Én most élem meg majdnem hogy ugyan ezt. A feleségemnek elég lenne heti 1x max 2x, de nekem kéne az 5 is és az lenne a minimum! :D

Nyíltan nem kapok tőle visszautasítást de amikor neki nincs kedve olyankor érzem rajta hogy nem igazán élvezi vagy csak minimálisan, így én kedvem is elmegy. Persze ha neki is van kedve (heti 1x) olyankor jó mindkettőnknek. Viszont máskor már inkább nem is próbálkozok mert tudom hogy csak kötelességből fekszik le velem. Nem tudom hogy mit lehetne tenni ez ügyben.

Neked mik a tapasztalataid így 13 év után? Együtt vagytok még azóta? Változott valami?

Ha igen mi változott?

2024. jan. 7. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!