Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Feleségem miért nem kívánja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem miért nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyunk együtt, fél éve házasok és nagyon szeretjük egymást. Feleségemnek mindig a munkán jár az esze, meg minden egyében, szex csak havonta egyszer, esetleg kétszer van. Minden nap kedves vagyok vele, kimutatom a szerelmemet, dicsérem hogy milyen szép és csinos, mindenféle házimunkát elvégzek, hogy kedvére tegyek, anyagi biztonságot is tudok neki biztosítani. Már többször beszéltünk a dologról, de nem sikerült sűrűbbé tenni a szeretkezést. Elég tanácstalan vagyok. Tudna valaki segíteni?
2011. ápr. 11. 15:55
1 2
 1/18 Lackaaa ***** válasza:
74%
Ez a házasság cimbora. Beszélj vele, hogy neked több kell mint havi egy-kettő. Ha szeret biztos megérti.
2011. ápr. 11. 15:58
 2/18 anonim ***** válasza:
És ez mindig így volt, vagy régebben több volt a szex?
2011. ápr. 11. 15:59
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
A nők hajlamosak hülyeségeken agyalni, ha épp nincs min vagy nincs semmi dolguk. Vágjatok bele vmi közös hobbiba vagy projektbe esetleg dolgozzatok a kertben sokat vagy mittudomén, ha napközben lekötöd, este nem fog kattogni az agya (mondjuk ez mindenkire igaz).
2011. ápr. 11. 15:59
 4/18 anonim ***** válasza:

Gondolom nem annyira szeret már, vagy kicsit ellaposodott a kapcsolat...

Én már attól is begerjednék, ha porszívót látnék a pasim kezében, vagy néhanapján fél szavas bókkal méltatná az igyekezetemet a külsőmet illetően... :D

Legyél kicsit vadabb, ne hagyd hogy tiltakozzon, teperd le, végtére is házasok vagytok, szóval belefér. Talán hiányzik neki az izgalom.

20L

2011. ápr. 11. 16:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Kedves férj...

Először is szerintem elkapkodtátok a házasságot!

Másodsorban,több oka is lehet, hogy miért nem akarja a feleséged több alkalommal a szexet veled: Az egyik lehetőség,hogy talán van valaki más( ezt persze nemtudhatom), nem árt meggyőződni arról, hogy csak ketten vagytok ebben a házasságban! A második lehetőség, hogy nem vagy elég kreatív! Lehet, hogy hiányzik a szenvedély a kapcsolatotokból! Talán az előre megbeszélt "kötelező jellegű" szexnél, izgatóbb egy váratlan vad leteperés!A megszokott hálószobás franciaágyas helyszín helyett talán új helyszín kéne!

És még így a végére, csak annyit, hogy ne görcsöld túl a dolgot mert attól rosszabb is lehet. Próbáld meg újra elcsábítani!

Sok sikert! És hajrá:-)

2011. ápr. 11. 16:06
 6/18 A kérdező kommentje:
Kapcsolatunk elején "beetetési időszakban" jóval több szex volt, aztán mikor már jól beleszerettem, ritka lett.
2011. ápr. 11. 16:09
 7/18 anonim ***** válasza:

1 év elég kevés idő, ez kezdetek óta így van? Mert, ha igen és ennek tudatában vetted el, akkor nincs mit tenni. Ha ez az utóbbi időben változott meg, akkor valószínű elég stresszes lehet, vagy téged nem tart elég kívánatosnak valami oknál fogva, esetleg nem élvezi az együttléteket. Az nagyon szép és jó, hogy kedves és figyelmes vagy vele. De lehet akár hormonális oka is ennek a dolognak pl fogamzásgátló... Próbálkoztatok már esetleg masszázzsal? És mondjuk úgy felizgatni...

Mindenképpen valahogy még beszéljetek erről, de ne csak úgy, hogy eléállsz legyen több szex, mert szerintem ez is frusztráló lehet. Én inkább úgy közelíteném meg a témát, hogy esetleg aggódsz, mert mostanában nagyon stresszes, és mesélje el mi bántja, akármi.

2011. ápr. 11. 16:11
 8/18 anonim ***** válasza:
nincs véletlen egy 3-dik személy?
2011. ápr. 11. 16:27
 9/18 anonim ***** válasza:

Számtalan oka lehet.

- valamilyen betegség? (nőgyógyászati, belgyógyászati? esetleg pszichés, pl. depresszió?)

- fáradt, pl. házimunka (de látom,írtad, hogy ebben segítesz)

- nem élvezi, nincs orgazmusa (ezt Te tudhatod. Sajnos van, aki megjátssza. Beszélnetek kellene a szexuális életetek minőségéről.)

-el van foglalva valami mással (munkahelyi dolog) akármi,ami fontos neki, és egyszerűen ez egy ilyen időszak (ez esetben el fog múlni)

- kapcsolat ellaposodása (de ez esetetekben korainak tűnik)

2011. ápr. 11. 16:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Havonta egyszer vagy kétszer??? Ez rettenetesen kevés. Hát ezt tényleg beszéljétek meg. Ezt muszáj megoldani, én ezt képtelen lennék huzamosabb ideig bírni. Mióta van ez így?
2011. ápr. 11. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!