Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem képesek önmaguk irányában ugyanolyan mércével mérni, mint a férfiak irányában?
Már többször megesett, hogy nők éreztették velem, hogy szívesen velem töltenék az éjszakát, de láttam rajtuk, hogy semmi egyebet nem éreznek irántam. Csak dugni akartak. És miután elutasította őket, általában jött a hiszti, meg felháborodás, meg volt, hogy azt is megkaptam, hogy "nem vagy férfi".
Ellenben, ha egy nő elutasít egy férfit, akkor emellé még el is várja, hogy a férfi ezt méltósággal, beletörődéssel és mindenféle negatív érzelem nélkül viselje el.
Szóval, adódik a logikus kérdés:
A nők miért nem állítanak ilyen téren saját maguk elé ugyanolyan elvárásokat, mint teszik azt a férfiakkal?
És az miért van,hogy ha egy lány élvezi az életet és sok pasival lefekszik érzelmek nélkül,csak a szex és a kielégülés miatt,akkor kurv@.De ha egy férfi fektet le minden éjjel más nőt,akkor nagy király?
Miért nem lehet egyenlő mércével mérni?
Mert nem olyan régóta kezdett megjelenni a köztudatban,hogy egy nőnek is vannak szexuális igényei,egyáltalán,hogy van női orgazmus.Erről igen sok ideig nem volt szó,sőt.A nő dolga egyes társadalmakban a férfi teljes körű kiszolgálása (volt).
Szóval a társadalom szemében egy nőtől nem megszokott,hogy érzelmek nélkül felkínálja magát,csak az élvezet kedvéért,ezért a környezet és önmaga előtt is nagyobb szégyen,ha elutasítják.
Él a sztereotípia,hogy a nők érzelmes szexre vágynak,a férfiak meg a farkuk után mennek.Akkor ha a férfinak nincsenek érzelmei,neki mindegy is,h elutasítják nem?Keres másik nőt.Úgy tűnik,némely nő élvezné az életet,némely férfi pedig érzelmekre is vágyik,nem csak szexre.
ma 15:47
"És az miért van,hogy ha egy lány élvezi az életet és sok pasival lefekszik érzelmek nélkül,csak a szex és a kielégülés miatt,akkor kurv@.De ha egy férfi fektet le minden éjjel más nőt,akkor nagy király?
Miért nem lehet egyenlő mércével mérni?"
Bocs, megint csak a magam nevében tudok beszélni: én egyenlő mércével mérek. Számomra egyik sem szimpatikus, se az ilyen nő, se az ilyen férfi.
"Mert nem olyan régóta kezdett megjelenni a köztudatban,hogy egy nőnek is vannak szexuális igényei,egyáltalán,hogy van női orgazmus.Erről igen sok ideig nem volt szó,sőt.A nő dolga egyes társadalmakban a férfi teljes körű kiszolgálása (volt)."
Bocs, de 2011-et írunk, és Európában vagyunk. Elhiszem, hogy a világ egyes részein ez még divat, de meggyőződésem, hogy itt és most ez már nem így van.
"Szóval a társadalom szemében egy nőtől nem megszokott,hogy érzelmek nélkül felkínálja magát,csak az élvezet kedvéért,ezért a környezet és önmaga előtt is nagyobb szégyen,ha elutasítják."
A társadalom szemében? Mindig ezzel jön mindenki... a társadalom. De miért él mindenki úgy, ahogy a társadalom elvárja?
"Él a sztereotípia,hogy a nők érzelmes szexre vágynak,a férfiak meg a farkuk után mennek."
Él az a sztereotípia, hogy a nőnek ki szabad mutatnia az érzelmeit, a férfinak pedig nem.
"Akkor ha a férfinak nincsenek érzelmei,neki mindegy is,h elutasítják nem?"
Mivel azonban a sztereotípia nem vonatkozik minden emberre, így ez nem általános érvényű igazság.
"Keres másik nőt.Úgy tűnik,némely nő élvezné az életet,némely férfi pedig érzelmekre is vágyik,nem csak szexre."
Jaja. Csak nem értem, hogy ha egyszer bizonyos nők élvezni akarják az életet - pl. szexelni érzelmek nélkül -, akkor miért fáj nekik az, ha olyan férfi jön szembe, aki meg érzelmekre is vágyik, és ez a férfi elutasítja őket? :)
ma 16:00
Macsós gondolkodásmódom? Nekem??? :D Azt mégis hogy?
Kapsz egy normális választ is a sok hülyeség után.
Mióta világ a világ, azóta úgy működnek a férfi-nő kapcsolatok, hogy a férfi udvarol a nőnek, a férfinak kell meghódítania a nőt, stb, stb. Ezzel mindenki tisztában van, az általad említett hölgyek ezt a "szabályt" sutba vágva gyakorlatilag felajánlkoztak neked. Ez egy nő számára alapból kényes szituáció, hiszen nem ez az alap felállás, kiszolgáltatottnak érzi magát, aktív szerepet kell betöltenie ez eddigi passzívval szemben. Te, mivel felteszem nem vagy az egyéjszakás kalandok híve, visszautasítottad őket, amivel elég keményen megsértetted az önérzetüket. Felajánlkoztak, kockáztattak, pofára estek. A különbség az, hogy míg a kudarc esélye a férfiaknál nem szokatlan dolog, a nőknek az. Hiszen mindig a férfi teper a nő után, ezért egy nőnek logikusnak tűnik, hogy ha ő akar szexet akkor meg is kapja.
Oldalakat lehetne írni még erről a témáról, de remélem hasznos választ adtam.
További szép napot
21F
"Ezt az eszement általánosítást meg honnan szedted?"
Vicces, hogy te beszélsz általánosításról.
Szted e za kérdés mégis mi, ha nem általánosítás?:D
De marhára utálom az ilyen kérdéseket.
ma 16:09
Ez szép, és kösz a hosszú kifejtést, csak éppen pont a miértre nem adott választ. :)
Szóval: az a "normális" felállás, ha a férfi teper a nő után.
"Felajánlkoztak, kockáztattak, pofára estek."
Na már most: minden egészséges elmével rendelkező, 18 éven felüli emberpéldánynak - nemétől függetlenül - illene tudni annyit az életről, hogy minden egyénnek a saját tetteiért kell vállalni a felelősséget.
Aki kockáztat, az bizony számol azzal, hogy veszíthet is. Aki ezt nem képes elfogadni, az az én felfogásom szerint nem felnőtt ember.
Szóval nem értem, hogy önmagukat felnőttnek tartó nők hogyan viszonyulhatnak így a dologhoz.
ma 16:14
Tudtam, hogy bele fog valaki kötni.
Akkor átfogalmazom: azok a nők, akikről a kérdés szól, miért nem képesek erre a dologra? Mert ahogyan én látom, egyre többen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!