Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért nem képesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem képesek önmaguk irányában ugyanolyan mércével mérni, mint a férfiak irányában?

Figyelt kérdés

Már többször megesett, hogy nők éreztették velem, hogy szívesen velem töltenék az éjszakát, de láttam rajtuk, hogy semmi egyebet nem éreznek irántam. Csak dugni akartak. És miután elutasította őket, általában jött a hiszti, meg felháborodás, meg volt, hogy azt is megkaptam, hogy "nem vagy férfi".

Ellenben, ha egy nő elutasít egy férfit, akkor emellé még el is várja, hogy a férfi ezt méltósággal, beletörődéssel és mindenféle negatív érzelem nélkül viselje el.

Szóval, adódik a logikus kérdés:

A nők miért nem állítanak ilyen téren saját maguk elé ugyanolyan elvárásokat, mint teszik azt a férfiakkal?

2011. ápr. 11. 15:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Azért nem hiszem, hogy annyi nő szaladgál a világban,aki csak dugni akar, mint férfi. Nekem speciel vagy kell rendesen kapcsolatra valaki, vagy maradjunk csak barátok/ismerősök.
2011. ápr. 11. 15:26
 2/26 anonim ***** válasza:
72%

A férfiak miért nem képesek önmaguk irányában ugyanolyan mércével mérni, mint a nők irányában?

Már többször megesett, hogy férfiak éreztették velem, hogy szívesen velem töltenék az éjszakát, de láttam rajtuk, hogy semmi egyebet nem éreznek irántam. Csak dugni akartak. És miután elutasította őket, általában jött a hiszti, meg felháborodás, meg volt, hogy azt is megkaptam, hogy "nem vagy nő".

Ellenben, ha egy férfi elutasít egy nőt, akkor mellé még el is várja, hogy a nő ezt méltósággal, beletörődéssel és mindenféle negatív érzelem nélkül viselje el.

A férfiak miért nem állítanak ilyen téren saját maguk elé ugyanolyan elvárásokat, mint teszik azt a nőkkel?

2011. ápr. 11. 15:27
 3/26 A kérdező kommentje:

ma 15:27

Nem jó érv, a magam részéről ugyanolyan mércével mérek.

2011. ápr. 11. 15:29
 4/26 anonim ***** válasza:

"Azért nem hiszem, hogy annyi nő szaladgál a világban,aki csak dugni akar, mint férfi."

Azért a nők se szentek, és nem vetik meg a szexet...

2011. ápr. 11. 15:33
 5/26 anonim ***** válasza:
54%

emberek. ne akarjátok megérteni a másik nemet. teljesen felesleges. úgysem fogjátok. a nők és a férfiak gyökeresen másképp gondolkodnak. a pasik fizikai míg a nők lelki síkon.

innentől kezdve, ah akarnák, se tudnák megérteni a másikat.

2011. ápr. 11. 15:33
 6/26 A kérdező kommentje:

ma 15:33

A férfiak fizikai síkon gondolkodnak? Ezt az eszement általánosítást meg honnan szedted?

2011. ápr. 11. 15:34
 7/26 szamóca. ***** válasza:

"A férfiak miért nem képesek önmaguk irányában ugyanolyan mércével mérni, mint a nők irányában?

Már többször megesett, hogy férfiak éreztették velem, hogy szívesen velem töltenék az éjszakát, de láttam rajtuk, hogy semmi egyebet nem éreznek irántam. Csak dugni akartak. És miután elutasítottam őket, általában jött a hiszti, meg felháborodás, meg volt, hogy azt is megkaptam, hogy "büdös rib*nc vagy".

Ellenben, ha egy férfi elutasít egy nőt, akkor mellé még el is várja, hogy a nő ezt méltósággal, beletörődéssel és mindenféle negatív érzelem nélkül viselje el."

na csak ennyi a változtatásom. :D

2011. ápr. 11. 15:37
 8/26 anonim ***** válasza:
"A férfiak fizikai síkon gondolkodnak" szegén Einstein, Kepler, Galilei, Kolumbusz, Newton és a többiek most forognak a sírjukban... De hát ez a sorsunk mi férfiak csak visszafogjuk a nőket a fizikai síkon való gondolkodásunkkal...
2011. ápr. 11. 15:39
 9/26 anonim ***** válasza:
53%

Jól értem, hogy dugni akartak veled, és te nemet mondtál, majd erre azt kaptad, hogy nem vagy férfi?

Hol itt a hiba? Nem értem. Igazuk van.

2011. ápr. 11. 15:39
 10/26 A kérdező kommentje:

ma 15:39

Miért, ha egy férfi nem dug meg minden nőt, akit lehetősége van megdugni, akkor már attól nem is lesz többé férfi? :)

2011. ápr. 11. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!