Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt rossz a kapcsolatom a férfiakkal?
Kb. 13 éves lehetettem, mikor nagyszüleimnél aludtam. Mind a ketten részegek voltak, és én már aludtam. Arra ébredtem fel, hogy öregapám nyalja az arcomat, és már nyúl a takaró alá (már majdnem hozzányúlt a mellemhez). Senkinek sem mertem elmondani. Azóta meghalt, de néha előjönnek a rémálmok. És a férfiakhoz való viszonyom sem jó, mert félek tőlük. Volt már barátom, le is feküdtünk, vele jó volt.
De nagy részüktől félek, és nem merem közel engedni őket magamhoz.
Hogy tudnék ezen továbblépni?
Ez de durva! :O
Az én nagyapám is be tud rúgni, nem is akárhogy, de ilyet soha nem tapasztaltam, pedig nem egy nyári szünetet ott töltöttem náluk.
Szerintem fordulj pszichológushoz!
Nem erőszakolt meg.
Nem külsőleg félek tőlük. Hanem pl. teljesen idegbeteg leszek, ha olyan férfi nyúl hozzám, akitől nem esik jól.
Ha a barátoddal élvezted az együttlétet, nem nagyon kell aggódnod, hogy nem stimmel veled valami. Velem semmiféle trauma nem történt, mégis utálom, ha olyan ember ér hozzám, akit nem annyira kedvelek. De a legjobb barátomhoz is csak elvétve, pedig nekünk nagyon szoros a kapcsolatunk, és meleg, szóval attól se félek, hogy félreérti, egyszerűen csak én a pasimon kívül mással nem nagyon akarok érintkezni. Ennyi.
Ha mégis úgy érzed, felkereshetsz egy pszichológust.
Ne haragudj, de ahogy leírtad, elég viccesen hangzik. Szegény Öregapád nem lehet, hogy olyan részeg volt, hogy összekevert a Nagymamáddal? :)
Mind a mellett fuuuujjj... -sajnálom, hogy ilyet kellett át élned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!