Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor valaki ír egy kérdést,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki ír egy kérdést, ami prostival kapcsolatos, akkor miért jön rögtön mindenki az efféle szövegekkel? (Lent)

Figyelt kérdés

"Ne tedd, meg fogod bánni." - Hál' istennek még a férfiak többsége nem buzult el, hogy mindenféle apróságokon, hülyeségeken lelkizzen, mint valami kislány.

"Mit szól majd a leendő barátnőd ahhoz, hogy k*rváztál?" - Hát mégis mit? Semmit. Nem kell ovis módjára beszámolni neki.

"Balek vagy, hogy fizetsz a szexért." - Akinek barátnője van, az is fizet a szexért...

"Inkább hívj meg piára a discoban valami kis ribit, aki aztán kint leápol." - Ez a hordó alja, nem a prostizás. Kihasználni azt, hogy részeg a csaj... Bravó.

"Miért nem keresel inkább egy barátnőt?" - Ha csak szexelni akar, akkor minek keressen magának barátnőt? A másik meg az, hogy ha épp azért fordul prostihoz, mert nem megy neki a csajozás vagy csak nem akar csalódni.

Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. ápr. 9. 23:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"Hinni a templomban kell."

nem írtam sehol, hogy hiszem, mert tudom.

2011. ápr. 26. 13:00
 42/45 anonim ***** válasza:

13:00

Tévedni emberi dolog...

Majd rájössz. De ha neked ettől jobb, akkor tudjad csak.

2011. ápr. 26. 13:07
 43/45 anonim válasza:

Ezt már ugyan máshova is beírtam, de ide is illik:

Minden magyar (és hasonló liberális országokban szocializálódott) nő prosti, csak van belőle a tisztességes (hivatásos) fajta, aki ezt őszintén vállalja, így előre lehet vele tisztázni hogy mit, meddig, mennyiért.

A másik típus az aljas k.urva változat (szokták még ezt a fajtát barátnőnek is nevezni), aki erkölcsileg sehol sincs a feljebb említett kolléganőjéhez képest, ellenben úgy tesz mintha szeretne, szívja a véredet, kifoszt, azután meg valami kitalált indokkal otthagy.

A legjobb az egészben az, hogy ha a végén egyenleget vonsz, a hivatásosnál tizedannyiba sem kerül egy dugás mint a "'barátnőnél".

2011. ápr. 26. 23:15
 44/45 anonim ***** válasza:

23:15

Rossz lehet neked.

2011. ápr. 26. 23:24
 45/45 anonim ***** válasza:

77%

Belinkelnel arrol a tokeletes igenyes testedrol egy kepet??

Bar van egy olyan erzesem nem szeretnem latni:)

2011. ápr. 27. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!