Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valaki ír egy kérdést, ami prostival kapcsolatos, akkor miért jön rögtön mindenki az efféle szövegekkel? (Lent)
"Ne tedd, meg fogod bánni." - Hál' istennek még a férfiak többsége nem buzult el, hogy mindenféle apróságokon, hülyeségeken lelkizzen, mint valami kislány.
"Mit szól majd a leendő barátnőd ahhoz, hogy k*rváztál?" - Hát mégis mit? Semmit. Nem kell ovis módjára beszámolni neki.
"Balek vagy, hogy fizetsz a szexért." - Akinek barátnője van, az is fizet a szexért...
"Inkább hívj meg piára a discoban valami kis ribit, aki aztán kint leápol." - Ez a hordó alja, nem a prostizás. Kihasználni azt, hogy részeg a csaj... Bravó.
"Miért nem keresel inkább egy barátnőt?" - Ha csak szexelni akar, akkor minek keressen magának barátnőt? A másik meg az, hogy ha épp azért fordul prostihoz, mert nem megy neki a csajozás vagy csak nem akar csalódni.
Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre.
"Hinni a templomban kell."
nem írtam sehol, hogy hiszem, mert tudom.
13:00
Tévedni emberi dolog...
Majd rájössz. De ha neked ettől jobb, akkor tudjad csak.
Ezt már ugyan máshova is beírtam, de ide is illik:
Minden magyar (és hasonló liberális országokban szocializálódott) nő prosti, csak van belőle a tisztességes (hivatásos) fajta, aki ezt őszintén vállalja, így előre lehet vele tisztázni hogy mit, meddig, mennyiért.
A másik típus az aljas k.urva változat (szokták még ezt a fajtát barátnőnek is nevezni), aki erkölcsileg sehol sincs a feljebb említett kolléganőjéhez képest, ellenben úgy tesz mintha szeretne, szívja a véredet, kifoszt, azután meg valami kitalált indokkal otthagy.
A legjobb az egészben az, hogy ha a végén egyenleget vonsz, a hivatásosnál tizedannyiba sem kerül egy dugás mint a "'barátnőnél".
77%
Belinkelnel arrol a tokeletes igenyes testedrol egy kepet??
Bar van egy olyan erzesem nem szeretnem latni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!