Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor valaki ír egy kérdést,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki ír egy kérdést, ami prostival kapcsolatos, akkor miért jön rögtön mindenki az efféle szövegekkel? (Lent)

Figyelt kérdés

"Ne tedd, meg fogod bánni." - Hál' istennek még a férfiak többsége nem buzult el, hogy mindenféle apróságokon, hülyeségeken lelkizzen, mint valami kislány.

"Mit szól majd a leendő barátnőd ahhoz, hogy k*rváztál?" - Hát mégis mit? Semmit. Nem kell ovis módjára beszámolni neki.

"Balek vagy, hogy fizetsz a szexért." - Akinek barátnője van, az is fizet a szexért...

"Inkább hívj meg piára a discoban valami kis ribit, aki aztán kint leápol." - Ez a hordó alja, nem a prostizás. Kihasználni azt, hogy részeg a csaj... Bravó.

"Miért nem keresel inkább egy barátnőt?" - Ha csak szexelni akar, akkor minek keressen magának barátnőt? A másik meg az, hogy ha épp azért fordul prostihoz, mert nem megy neki a csajozás vagy csak nem akar csalódni.

Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. ápr. 9. 23:53
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Azért mert ebböl jön le hogy mennyi itt a képmutató és álszent fiú lány eggyaránt,bár a lányok többen vannak,gondolom irigyek a ringyókra..
2011. ápr. 25. 00:35
 22/45 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, hogy irigyek rájuk a nők. Úgy gondolják, hogy "képes volt inkább prostizni a pasi, mint én értem küzdeni...". Na meg félnek, hogy nem tudnak majd annyit nyújtani az ágyban, mint a prosti. Pedig abba bele sem gondolnak, hogy a legtöbb pasi azért megy prostikhoz, mert a nők már totál lerombolták az önbizalmát.
2011. ápr. 25. 01:02
 23/45 anonim ***** válasza:
55%

Irigyek. Ez jó =D

Meg szegény, önbizalom hiányos pasik. Öcsém! Az erősebbik nem, mi?! Pfff....

2011. ápr. 25. 01:31
 24/45 anonim ***** válasza:

ma 01:31

Te Fekete Lacira gondoltál!

2011. ápr. 25. 07:44
 25/45 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 75%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-10 00:28

Ha gyengusz a csaj az ágyba muszály v kit keresni..Na meg a sok kényes mennyaszony..ayhay! Pedig megfogadták hogy jóban,benne minden jóban,mig a szex elnem választ..

2011. ápr. 25. 07:50
 26/45 anonim ***** válasza:

Igen, képzeld el, valóban az erősebbik nem! Amikor ti megkapjátok a visszautasítást a kiszemelt álompasitól, összedől a világ! Sírtok, átkozódtok, kómába estek, stb...

Míg egy fiú általában megy, mint egy tank és sorra tűri, hogy megalázzák, elküldjék melegebb éghajlatra, akár éveken keresztül. Egy csaj már százszor belehalna ebbe! Arról nem is beszélve, hogy ha szexet akar valamelyikőtök, akkor csak ki kell nyitnia a száját és azonnal százan ugranak, míg egy srácnak keményen meg kell küzdenie érte és még akkor is jó adag szerencsére van szüksége.

Kb. ennyi a különbség.

2011. ápr. 25. 10:05
 27/45 anonim ***** válasza:

ma 10:05

OTT A PONT!

2011. ápr. 25. 10:06
 28/45 anonim ***** válasza:

Amúgy én se értem mit pofáznak bele olyan emberek, akiknek fingjuk nincs a fizetős lányokról.

Egy másik kérdésnél a 26 éves szűzfiúcska olyan határozottan állítja, hogy egy ilyen lány nem tudhat semmit, mintha már ezer éve odajárna, holott még pinát se látott a szerencsétlen.

Az a baj, h ezek az emberek túl tapasztalnak hiszik magukat aztán okoskodnak a semmire.

Ha normális lányhoz mész lakásra 100* többet kaphatsz mint egy diszkós riba*nctól vagy egy szűzku*rvától.

Nem véletlenül szokták mondani, h azért ment oda, mert otthon nem kapta meg és itt nem az análról van szó.

Mindegy a lényeg, h szerintem 100%-ig igazad van.

2011. ápr. 25. 10:55
 29/45 anonim ***** válasza:

ma 10:55

PONT!

2011. ápr. 25. 11:20
 30/45 anonim ***** válasza:

10:05

Jajj szegény elutasított pasik. Valahogy nem akaródzik előkerülni az a sajnálat...

"Arról nem is beszélve, hogy ha szexet akar valamelyikőtök, akkor csak ki kell nyitnia a száját és azonnal százan ugranak"

Naná! Aztán bottal nem nyúlna hozzá senki, mert mekkora r*banc. Persze ha hivatásból az, akkor tömegével ugrotok rá.

Jó, én értem amúgy. De a szememben az ilyen jajjénszegény, nyavajgós, igénytelen (k*rvához járás nálam = igénytelenség) pasik még véletlenül sem férfiak.

Nem kell a nő orrára kötni ezt a hozzáállást (gondolom nem hirdetitek, csak egymás közt és névtelenül "vagánykodtok" ezzel), rá lehet jönni anélkül is. Aztán lehet csodálkozni, ha el vagytok utasítva, szegénykék.

2011. ápr. 25. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!