Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor valaki ír egy kérdést,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor valaki ír egy kérdést, ami prostival kapcsolatos, akkor miért jön rögtön mindenki az efféle szövegekkel? (Lent)

Figyelt kérdés

"Ne tedd, meg fogod bánni." - Hál' istennek még a férfiak többsége nem buzult el, hogy mindenféle apróságokon, hülyeségeken lelkizzen, mint valami kislány.

"Mit szól majd a leendő barátnőd ahhoz, hogy k*rváztál?" - Hát mégis mit? Semmit. Nem kell ovis módjára beszámolni neki.

"Balek vagy, hogy fizetsz a szexért." - Akinek barátnője van, az is fizet a szexért...

"Inkább hívj meg piára a discoban valami kis ribit, aki aztán kint leápol." - Ez a hordó alja, nem a prostizás. Kihasználni azt, hogy részeg a csaj... Bravó.

"Miért nem keresel inkább egy barátnőt?" - Ha csak szexelni akar, akkor minek keressen magának barátnőt? A másik meg az, hogy ha épp azért fordul prostihoz, mert nem megy neki a csajozás vagy csak nem akar csalódni.

Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2011. ápr. 9. 23:53
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudok belekötni. Akivel én voltam, az többet ér eskü, mint a sok álszent, emberileg is. Előre kur.vák gengszterek! :D na.

23

2011. ápr. 9. 23:56
 2/45 anonim ***** válasza:
43%

Korrekt.

azért jönnek ezekkel, mert gyengék.

2011. ápr. 9. 23:58
 3/45 anonim ***** válasza:
57%
Minden szava arany!
2011. ápr. 10. 00:01
 4/45 anonim ***** válasza:
43%

GreenTea

Egyetértek veled! K.urváknak is meg kell élniük valamiből! Adjatok valami meleget a nyelvükre!:D

2011. ápr. 10. 00:22
 5/45 anonim ***** válasza:
69%

Részemről az aki k*rvához jár, szerintem gyenge jellem és a szememben nem férfi, csak egy buta hím. Ezen kívül azt feltételezem, hogy később esetleg komoly párkapcsolatban, házasságban is megteszi újra.

Talán akkor is, ha a kapcsolat jól működik. Épp nemrég hallottam erről a "gyönyörű" jelenségről. A férfi saját állítása szerint jól működik a házassága, de azért mellé k*rvázni jár, mert az jó móka...

Lehet, hogy tévedek, de ez van, én ezt gondolom.

2011. ápr. 10. 00:28
 6/45 anonim ***** válasza:
0%

GreenTea

Én mondjuk egy jól működő kapcsolatból nem nézegetnék ki, de ha valaki megteszi, akkor ott nincs valami rendbe. Egyébként ez a férfi nemhez még mindig hozzátartozik genetikailag. Aki akarja az legyűri az ösztönt, aki nem, az meg enged neki!

2011. ápr. 10. 00:39
 7/45 anonim ***** válasza:

00:39

Nem biztos, hogy nincs rendben. Ezek a férfiak maguk állítják, hogy mindent megkapnak otthon. Szeretet, szex, meleg vacsora... De nekik mókás elvinni egy körre egy prostit.

Persze én nem tudhatom, hisz csak ők állítják, hogy minden rendben van, lehet hogy csak nem akarják bevallani, talán maguknak sem. De akkor meg azért idióták, amiért ennyit ér nekik a kapcsolatuk és nem hozzák rendbe.

2011. ápr. 10. 00:46
 8/45 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ezek bonyolult dolgok. Van akinek belefér, hogy "megcsalja" az asszonyt a változatosság kedvéért, és azért, hogy ne fásuljon bele a kapcsolatba. Valamilyen szinten ez is egy elfogadható válasz. Számomra pl nem az, de lássuk be, az igaz, örökké tartó szerelem nem mindennapi dolog, így nem indulhatunk ki abból!

2011. ápr. 10. 00:57
 9/45 anonim ***** válasza:
Azért én szeretném hinni, hogy van, és nekem is az jut :)
2011. ápr. 10. 00:59
 10/45 menta34 ***** válasza:
90%

Miért jönnek az efféle szövegek? .. inkább azt kéne kérdezni, te miért vársz jóváhagyást a prostizásra?:) Ez tisztára olyan mint a melegek, amikor hirdetik magukat és azt várják, hogy mindenki bólintson, hogy igen ez jó. NEM JÓ. És a prostizás se igazán jó. (bár jobb, mint nő hiányában bemelegedni...).

Tegnap pont reagáltam egy prostis kérdésre, amihez fűztem óvó szavakat is (talán pont neked?), mindezt úgy, hogy baromira nem álszent vagyok, hanem tapasztalatom van. Ennek ellenére leugattak minek dumálok. Oké, nem dumálok csak akkor minek vár kvázi jóváhagyást aki prostizni akar? menjen aztán csinálja, ha szerinte az a legjobb! Aztán kérdezzen külön, ha kíváncsi a lehúzásokra, átverésekre, a lelki kielégülésre vagy a különbségre prosti és egy szerető közt :)

2011. ápr. 10. 07:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!