Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet szex és bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szex és bármilyen intimitás nélkül élni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Hosszú a történetem a lényege, hogy 1,5 éve vagyok együtt a párommal és 7 hónapja nem szeretkeztünk. Nem lehet sajnos mert beteg voltam. 3 hónapja reménykedek, hogy helyrejöjjek, de nem megy. Félek újra megpróbálni mert félek hogy fájni fog. Nőgyógyászati problémám volt. Dokihoz minden héten járok nem tudnak már ők sem mit tenni. Hogyan lehet ezt kibírni? Félek már sosem lesz jó. Ma is arra gondoltam istenem már nem is emlékszem arra milyen szexelni, komolyan kivagyok. 24N
2011. ápr. 8. 17:12
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Méhszájsebem nekem is volt, kaptam rá kenőcsöt, de azóta sem nézték meg, de sztem elmúlt, mert aztmondta nagyon pici volt.

Az irrigálást több orvostól is megkérdeztem, egyik ajánlja a másik nem. Kipróbáltam, hatalmas macera volt, aztán az új dokim mondta hogy felesleges. Azóta nem csinálom. Nem merem, mert félek hogy többet árt mint használ.

Örülök hogy neked használt, nekem amig használtam nem vettem észre változást.

Hétvégén próbáltunk a párommal szexelni, eljutottunk odáig hogy akkor behatol, egy darabig ment aztán elkezdett fájni. És már fogalmam sincs hogy azért fáj, mert 7 hónap alatt annyira beszűkültem, hogy kb. olyan mintha szűz lennék, vagy ez még mindig az a fájdalom amit eddig érzetem, de lényegében határozottam jobb volt a helyzet, mint régen amikor próbáltuk. Szóval abban maradtunk párommal hogy próbálgatjuk majd hátha csak hozzá kell újra szoknom, és nagyon szűk vagyok ezt én is érzem, és ő is mondta.

Doki is mondta használjam el a kúpot ( megvolt) és várjak mert magától rendbe fog jönni. Hát csak reménykedni tudok.

2011. ápr. 11. 11:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!