Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szex és bármilyen intimitás nélkül élni egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hosszú a történetem a lényege, hogy 1,5 éve vagyok együtt a párommal és 7 hónapja nem szeretkeztünk. Nem lehet sajnos mert beteg voltam. 3 hónapja reménykedek, hogy helyrejöjjek, de nem megy. Félek újra megpróbálni mert félek hogy fájni fog. Nőgyógyászati problémám volt. Dokihoz minden héten járok nem tudnak már ők sem mit tenni. Hogyan lehet ezt kibírni? Félek már sosem lesz jó. Ma is arra gondoltam istenem már nem is emlékszem arra milyen szexelni, komolyan kivagyok. 24N2011. ápr. 8. 17:12
1/21 anonim válasza:
hát ha te kibírod akkor már csak abban reménykedj, hogy a fiú is :/ mert bár én lány vagyok de ha 'soha' nem fogtok szeretkezni, akkor ebből a fiúnak biztosan elege lesz :/ Ez bele tartozik egy kapcsolatba.
2/21 anonim válasza:
Én nem adnám fel, olyan nincs, hogy megoldhatatlan nőgyógyászati probléma, bár nem tudom konkrétan mi volt a gond. Párod is kivizsgáltatta magát?
3/21 A kérdező kommentje:
Páromban nem kételkedek, nagyon szeret és mellettem áll. Hosszú félrekezelés után vagyok. Tüneteimmel elmentem dokihoz kaptam kúpot. Majd visszamentem mert nem múlt el. Kaptam a következőt és ez így ment 4 hónapon keresztül. Mígnem meguntam és várost váltottam. Ott közölték velem hogy a sok gombás és egyéb fertőzés elleni kúp miatt kihalt a hülyeflórám ezért vannak olyan tüneteim mintha vmi fertőzésem lenne. Azóta 3 hónapja szinte minden nap használtam hüvelyhelyreállítót, de semmi. Nem múlnak el a tünetek, és mindig amikor visszamegyek, a fejüket rázzák, hogy még mindig nem jó,adják a következő adagot. Nem akar visszaállni a hüvelyflórám ezért viszketés és folyásom van. Párom kezelve lett, de mint említettem 7 hónapja nem voltunk együtt. Ő is már kapott annyi mindent mert persze mindenki rá gyanakszik, de nekik is mondtam hogy lehetetlen hogy tőle kaptam el... kezelve lett ennek ellenére, vizelet és sperma vizsgálat is volt.
2011. ápr. 8. 17:21
4/21 anonim válasza:
Hosszú távon nem bírnám ki, nem tudom a párod hogy bírja, de ezen valahogy segíteni kell, mert szex nélkül nem lehet élni párkapcsolatban.
5/21 A kérdező kommentje:
Persze én részemről megkapja a kényeztetést, hogy azért neki ne kelljen szenvednie, természetesen nekem sincs hozzá mindig kedvem emiatt. Én cserébe mindig kapok masszázst, simogatást, csak persze ennek semmi köze a szexhez, és akármennyire nem becsültem meg eddig azokat a napokat mikor lehetett, és nem voltam szexéhes, most mégis úgy érzem megőrülök attól, hogy 24 éves létemre párkapcsolat mellett nem élhetek nemi életet.
2011. ápr. 8. 17:25
6/21 anonim válasza:
2. vagyok pedig kell lennie megoldásnak, mit szedsz most? esetleg nem olvastál utána természetes módszereknek? Joghurt és társai, valamint az immunrendszered is erősítsd.
7/21 anonim válasza:
Ja és még valami: nagyon ügyelj a higiéniára, szrintem neten is találsz erről tippeket, gyakori törölköző csere, bugyikat nem árt magas hőfokon kimosni, pamut alsónemű, tangát felejtsd el, stb.
8/21 A kérdező kommentje:
Immunrendszerem erősítésére hónapok óta pont emiatt kezdtem el szedni a grapefruit cseppeket ami nagyon jó, mert azóta nem voltam beteg, pedig gyerekekkel dolgozom, és előtte minden héten elkaptam tőlük vmit. 1 hónapig használtam vitagyn c-t, majd 1 hónapig ovestint, és múlt hónapban pedig gynoflort. nem akarok házilag kíséletezgetni, mert félek, hogy elrontom. Annyira parázok mostmár mindentől, hogy inkább járok hetente vissza. Bennük jobban bízom mint magamba 7 hónap után, na meg mint azelőző város dokijaiban. Szörnyű azért hogy ennyire analfabéták.
2011. ápr. 8. 17:28
9/21 A kérdező kommentje:
Hidd el a higiéniára nagyon figyelek, vasalom a törölközőket, bugyikat, lecseréltem a tangáimat nem tangára, és csak pamutra. MÁr mindenen túl vagyok, gondolhatod egész nap csak itt ülök és olvasok ezzel kapcsolatban. Zuhanyzásra váltottam, a strandot elhagytam, pedgi minden 2. héten jártunk.
2011. ápr. 8. 17:30
10/21 anonim válasza:
igen is lehet sex nélkül párkapcsolatban élni a sex nem minden! én is szex nélküli párkapcsolatban élek, bár nekem a vallás titja...és sok olyan ismerősöm van aki szintén igy él!a barátod meg nem fog meg csalni!csak nyugi!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!