Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szex és bármilyen intimitás nélkül élni egy kapcsolatban?
Mik a tüneteid? "Csak" folyásod van?
Csak azért is kérezem, mert nálunk ugyanez a helyzet. A nőgyógyász felírt gyógyszert, kúpot, tablettát, de egyik sem használt. A tünetem csak annyi volt, hogy éreztem, hogy valami nem stimmel ott lent, és rengeteg folyásom van. A nődoki állítja, hogy én ilyen vagyok és semmi bajom, mert a tesztek sem mutatnak ki semmit. Hát én ebben kételkedem, mert ez már eltart vagy 5 hónapja, és semmi javulást nem észleltem egyik kezelésnél sem. Alig szexelünk a párommal, mivel fáj, mikor belém hatol, és szex után még órákig érzem a fájdalmat a hüvelyemnél. Így a szeretkezések száma iszonyatos módon lecsökkent, szóval alig vagyunk együtt. Ha arra gondolok, hogy szexelni "kéne" egyet, akkor már az jár az eszemben, hogy fájdalom, fájdalom...így nem is nagyon kívánom az együttlétet:(. Az én párom is kitart mellettem, nagyon nem érződik a kapcsolatunkon a szexnélküliség, de félek, hogy, ha ez így folytatódik, bármennyire is szeret, a végén megunja, hogy nincs semmi közöttünk.
17. 31-es.
Folyásom van igen, és a hüvelybementem is pirosas volt, habár lehet hogy halványodott, mert sztem kicsípte az a sok cucc.
A szextől én is nagyonfélek, nekem is az jut eszembe hogy fájdalom ezért is nem merem megpróbálni, pedig a doki már 2 hónappal ezelőttt mondta hogy nyugodtan próbálgassuk. De nem merem, félek. Félek a csalódástól, legutóbb az ujjazással próbálkozott de fájt, és sírva fakadtam, hogy ez nem lehet igaz. Azóta nem merem elkezdeni sem.
Na meg hogy van e folyásom nem tudom mert mindig nyomok fel vmit és hát napközben ugye az folyik vissza. Bizakodok, hogy a hétvégén lesz olyan hangulatom, hogy kiderítsük, fáj e még. De rettegek, és nem tudok nem arra gondolni, hogy fájni fog.
Protexin Gynophilliust próbáltad már?
Nagyon jó hüvelyflórahelyreállító, nekem nagyon sokat segített. Vény nélkül kapható,olyan 2500Ft 14db van benne és naponta kettőt kell felrakni kúraszerűen. Nálam nagyon bevállt, ajánlom neked is. Talán segít. :)
Itt utána olvashatsz, a lényege, szájon át kell bevenni, nem kúp, és jótékony baktériumokat tartalmaz, amik a hüvelyflórához is szükségesek. Vény nélkül kapható, gyakorlatilag egyfajta "vitamin".
Szia!
Ugyanígy voltam, mint te! Nem írom le a sztorimat, mert írtó hosszú lenne (ha gondolod priviben esetleg), nem egy vagy két évig szenvedtem attól, amitől te. Én is rettegtem attól, hogy a kapcsolatom tönkre fog menni. Orvostól orvosra jártam, félrekezeltek, százezreket (nem túlzás) költöttem gyógyszerekre, kúpokra, immunerősítésre, helyreállító kúpokra (vitagyn és társai, kb. MINDENT kipróbálta semmi... stb..
Aztán egy normálisnak mondható orvoshoz kerültem, aki közölte velem hogy méhszájsebem van (az előző magánorvos ezt elfelejtette mondani...). Lefagyasztották a sebet (mondta az orvos, hogy amíg az ottvan, nem fog elmúlni a folyás). Folyás maradt.
Elkezdtem irrigálni (orvosi javaslatra), minden nap! SZIGORÚAN minden nap... Nem tudom, hallottál-e már erről (hüvelyöblítés, ha rákeresel neten találsz sok infót), de a lényeg, hogy tejsavat kell feloldani langyos vízben (1 evőkanál oldat fél liter vízhez), és ezzel "öblíteni". Azért hatásos ez a helyreállító kúpokhoz képest, mert nem marad benned semmilyen "trutyi" ami egész nap folyik, az öblítéssel kitisztul minden.
Ezt csináltam 3 hónapig, minden nap, amikor egyszercsak megszűnt a folyás. Pedig a 3 hónap alatt az irrigálás ellenére volt midnen nap egy kicsi, illetve láttam az irrigátor szárán, hogy nem oké, aztán hirtelen megszűnt.
Azóta nincs semmilyen folyásom, hetente egyszer vagy kétszer még irrigálok, megelőzés céllal.
Úgyhogy én csak ezt tudom neked javasolni. Lehet, neked nem telne 3 hónapba, hogy eredményt elérj, mivel nekem elég régóta fennálló problémám volt. A helyreállító krémeknek vagy kúpoknak ilyen esetben már nincs értelme, bent pang a hüvelyedben, pont azt akadályozod vele, amit a szervezeted próbálna csinálni, a tisztulást :S
Hú, bocsi, lehet hogy egy kicsit kusza lett amit írtam:S
De remélem tudtam segíteni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!