Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválás után mindig kipattogzik"ott", begyullad. Mivel előzhető meg? Arcszesz? Tippek? 20/L
Azért lesz irritált utána, mert alapvetően érzékeny a bőröd. Ha mindenképp a borotvánál akarsz maradni a sokpengés szutykokat felejtsd el, szerezz be egy "régi, hagyományos" egypengés biztonsági borotvát és egy jó borotvapamacsot (legjobb a borzszőr, Müllerben lehet is kapni 2000 forint körül). Alapszabály: minél kevesebb penge, annál kevesebb irritáció. Persze normálisnak kell lennie a pengének. Nagyon jó a japán Feather penge (orvosi pengékre szakosodtak pl. szike ilyesmi). Ha nem haragszol meg minden tudnivalót nem írok le, mert nagyon hosszú lenne, viszont látogasd meg ezt az oldalt:
Illetve kezdésnek olvasd el ezt a cikket:
Nagyon sok információt be lehet szerezni, én is innen olvastam mindent. Arra készülj fel, ha tényleg váltasz, felejts el mindent, amit eddig tudtál a borotválásról. Szerintem ne tartson vissza, hogy nem "trendy" ez a módszer. Referenciaként elmondom, hogy 20 éves srác vagyok, erős szőrzettel és érzékeny bőrrel megáldva (szuper kombo... :D ). Kb fél éve tértem át erre a "papás" módszerre. Nos azóta babapopsi az arcom, ráadásul irritáció sincs sehol. (Megjegyezném, kipróbáltam testre is a módszert, semmi gáz nem volt, de azért nem árt óvatosnak lenni, mert könnyebben megvágja magát egy ilyennel az ember.) Jó "művelődést" és sok sikert az esetleges jövőbeli váltáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!