Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Borotválás után mindig kipatto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borotválás után mindig kipattogzik"ott", begyullad. Mivel előzhető meg? Arcszesz? Tippek? 20/L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 15:55
1 2
 11/11 kolo ***** válasza:

Azért lesz irritált utána, mert alapvetően érzékeny a bőröd. Ha mindenképp a borotvánál akarsz maradni a sokpengés szutykokat felejtsd el, szerezz be egy "régi, hagyományos" egypengés biztonsági borotvát és egy jó borotvapamacsot (legjobb a borzszőr, Müllerben lehet is kapni 2000 forint körül). Alapszabály: minél kevesebb penge, annál kevesebb irritáció. Persze normálisnak kell lennie a pengének. Nagyon jó a japán Feather penge (orvosi pengékre szakosodtak pl. szike ilyesmi). Ha nem haragszol meg minden tudnivalót nem írok le, mert nagyon hosszú lenne, viszont látogasd meg ezt az oldalt:

[link]

Illetve kezdésnek olvasd el ezt a cikket:

[link]

Nagyon sok információt be lehet szerezni, én is innen olvastam mindent. Arra készülj fel, ha tényleg váltasz, felejts el mindent, amit eddig tudtál a borotválásról. Szerintem ne tartson vissza, hogy nem "trendy" ez a módszer. Referenciaként elmondom, hogy 20 éves srác vagyok, erős szőrzettel és érzékeny bőrrel megáldva (szuper kombo... :D ). Kb fél éve tértem át erre a "papás" módszerre. Nos azóta babapopsi az arcom, ráadásul irritáció sincs sehol. (Megjegyezném, kipróbáltam testre is a módszert, semmi gáz nem volt, de azért nem árt óvatosnak lenni, mert könnyebben megvágja magát egy ilyennel az ember.) Jó "művelődést" és sok sikert az esetleges jövőbeli váltáshoz.

2011. ápr. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!