Borotválás után mindig kipattogzik a bőröm. Mit tegyek?
Lehet, hogy át kellene állnod az elektromos borotvára, bár van, aki azt se bírja. Nekem sok borotvahab és frissen bontott borotva vált be (ha nagyon éles, kevesebbszer kell lehúzni).
Próbáld ki a gyantázást, azt mondják, attól nem pattogzol ki. Én még nem próbáltam, mert nekem bejött a kéziborotva.
Próbáld meg arcszesszel. LoL
Viccen kívül szerintem bejön.
Először is amíg nem gyógyul meg ne borotváld.
Borotválás előtt bonts újat, vagy fertőtlenítsd az előzőt.
Utána töröld át jól fertőtlenítővel a területet. Gyulladás ellen és fertőtlenítőként a teafa nagyon jó, de ne töményen, pár cseppet keverj el vmiben - én erzékeny bőrre való tonikba tettem teafaolajat, és bevált. Ezek szárítanak, és a hintőpor is szárít, úgyhogy utána vmilyen természetes hidratálókrémmel kend be, amiben minél kevesebb "műanyag" van. Gyógynövényes krém, vagy bőrápoló olajok. Ha teheted, aludj alsónemű nélkül, legalább addig nem irritálja semmi a bőrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!