Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borotválás után mindig kipattogzik"ott", begyullad. Mivel előzhető meg? Arcszesz? Tippek? 20/L
Én szállal szemben szoktam. Simább lesz utána. Ha végeztem, akkor bekenem egy kis garnier testápolóval. Azóta nem pattog ki.
21/f
Az arcszeszt semmiképp nem ajánlom. Attól csak rosszabb lesz, és még be is fogsz pisilni.XD
A nyugtató krém jó, vannak, amik direkt gyantázás/epilálás utánra vannak, szerintem az bevethető borotválásnál is.:)
Amúgy én gyantáztatom.:)
arcszeszt szerintem ne próbáld ki mert hangosat fogsz ordítani. testápoló, nedves törlő, borotválkozás utáni balzsam, kamilla igazából valami olyan ami bőrnyugtató hatású, de nem javaslom az alkoholos dolgokat az csíphet
24/f
Hát ezért mondom, hogy ne borotváljátik! Tessék, ez van
belőle! Kérd el apád arcszeszét, mondd meg, mire kell,
hátha felpofoz! Meg is érdemelnétek emiatt a bolondság miatt! Most mi ebben olyan jó? Valami hülye kitalálta, a többi meg megy utána! Mint a birkák!
Naná, hogy kipirul, begyullad! Az én arcom is ezt teszi borotválkozás után. Jaj, nemhogy örülnétek, hogy nem kell
kaparni az arcotokat, valaki kitalálta ezt a bolondságot!
A legjobb módszer a "tünetek" elkerülésére: nem szőrtele-
níteni ott, alul! Az én arcom egyébként a vékony rétegben
felvitt Niveától szokott megnyugodni borotválkozás után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!