Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretnek sz0pni. Amelyik nem, azzal igencsak baj van. Egyetértesz?
ja, a kis punci-fiúcskák így csinálják.
olyankor veszem fel a mustárfoltos asszonyverő trikómat, azzal keményítek be
"És akkor megkérdezhetem, hogy miért csinálod?"
Mert szeretek neki örömet okozni.
Miért veszel a párod születésnapjára vmi ajándékot? Nem neked jó, csak jó érzéssel tölt el, hogy ő örül.
Ha undorodnék tőle, gusztustalannak tartanám, akkor nem csinálnám.
De nem tartom undorítónak. De attól még bizony nem olyan, mint egy szelet süti.
23:05-ös voltam. Egyébként 20/L
ma 23:20
Mert nekem jó, hogy neki jó. :)
Egyébként a kérdést csak azért tettem fel, hogy leteszteljem a férfitársadalom reakcióját. De úgy tűnik, még névtelenül is kevesen mernek válaszolni.
"Mert nekem jó, hogy neki jó. :)"
Én pont ugyanezért elégítem ki orálisan. Nem magát a szopást élvezem, hanem azt, hogy ő élvezi.
Van aki szereti,van aki nem.Én imádom és nem csak azért,mert örömet okozok vele de ha valaki nem szereti,akkor azt el kell fogadni és kész.Semmi baj nincs azokkal a nőkkel.
21L
Én szeretem,olyan kis aranyos,néha úgy rámjön a sz*phatnék:D
És szoktam is csinálni neki sűrűn,egy héten min 3x,de ez olyan,h vannak olyan nők akik nem tudják bekapni,mert hányingerük van tőle,és nem azért mert undorodnak tőle,hanem mert irritálja ott belül a szájukat vagy nem tudom hogy mondjam,annak ellenére,h szeretem nekem is van,h nem esett jól,de megkért a barátom és megtettem.Ezért nem lehet piszkálni sebkit.Ahogy vannak nők akik nem szeretnek sz*pni,úgy vannak pasik akik nem szeretnek nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!