Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők szeretnek sz0pni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szeretnek sz0pni. Amelyik nem, azzal igencsak baj van. Egyetértesz?

Figyelt kérdés
Természetesen őszintén, és kérlek, hogy írjátok oda a korotokat és a nemeteket is. Köszönöm.
2011. ápr. 7. 22:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

ja, a kis punci-fiúcskák így csinálják.

olyankor veszem fel a mustárfoltos asszonyverő trikómat, azzal keményítek be

2011. ápr. 7. 23:13
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"És akkor megkérdezhetem, hogy miért csinálod?"

Mert szeretek neki örömet okozni.

Miért veszel a párod születésnapjára vmi ajándékot? Nem neked jó, csak jó érzéssel tölt el, hogy ő örül.

Ha undorodnék tőle, gusztustalannak tartanám, akkor nem csinálnám.

De nem tartom undorítónak. De attól még bizony nem olyan, mint egy szelet süti.

23:05-ös voltam. Egyébként 20/L

2011. ápr. 7. 23:20
 23/31 A kérdező kommentje:

ma 23:20

Mert nekem jó, hogy neki jó. :)

Egyébként a kérdést csak azért tettem fel, hogy leteszteljem a férfitársadalom reakcióját. De úgy tűnik, még névtelenül is kevesen mernek válaszolni.

2011. ápr. 7. 23:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nekem jó, hogy neki jó. :)"

Én pont ugyanezért elégítem ki orálisan. Nem magát a szopást élvezem, hanem azt, hogy ő élvezi.

2011. ápr. 7. 23:36
 25/31 anonim ***** válasza:
7%
Mekkora egy gyökér vagy, hogy bemásolod más válaszát kérdésnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 8. 00:12
 26/31 anonim ***** válasza:
3%
De hogy válaszoljak is: mit nem lehet élvezni a szeretett társunk nem kicsit becses testrészén?! Ássa el magát aki undorodik tőle!
2011. ápr. 8. 00:14
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Van aki szereti,van aki nem.Én imádom és nem csak azért,mert örömet okozok vele de ha valaki nem szereti,akkor azt el kell fogadni és kész.Semmi baj nincs azokkal a nőkkel.

21L

2011. ápr. 8. 05:14
 28/31 anonim ***** válasza:
79%

Én szeretem,olyan kis aranyos,néha úgy rámjön a sz*phatnék:D

És szoktam is csinálni neki sűrűn,egy héten min 3x,de ez olyan,h vannak olyan nők akik nem tudják bekapni,mert hányingerük van tőle,és nem azért mert undorodnak tőle,hanem mert irritálja ott belül a szájukat vagy nem tudom hogy mondjam,annak ellenére,h szeretem nekem is van,h nem esett jól,de megkért a barátom és megtettem.Ezért nem lehet piszkálni sebkit.Ahogy vannak nők akik nem szeretnek sz*pni,úgy vannak pasik akik nem szeretnek nyalni.

2011. ápr. 8. 12:29
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
19/l előző voltam
2011. ápr. 8. 12:29
 30/31 anonim válasza:
Én is kifejezetten szeretem. 40/N
2011. ápr. 8. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!