Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretnek sz0pni. Amelyik nem, azzal igencsak baj van. Egyetértesz?
Egy kis angoltudás nem árt, de érdemes megnézni!
nemfeltétlen...
most attól hogy nem szop le, még együtt lehetünk szerelemben, szeretetben
ha azt akarom hogy leszopjanak elmegyek a discoba és lecidáztatom egy 16 évessel...ennyiii
de ez a korszak már véget ért.
Nmehinném hogy egy kapcsolat ezen múlik...
Én fiú létemre nem értek egyet.
Ugyanaz, mintha ezt a kérdést tenném fel: A nők szeretik a bunkó pasikat. Amelyik nem, azzal igencsak baj van. Egyetértesz?
Nem szabad így beskatulyázni senkit, mert nem szeretheti mindenki ugyanazt. Szóval nincsen a nőkbe sem beprogramozva az, hogy szeressenek sz.pni, és ha valamelyik nem szeret, akkor azzal baj van. Mert nincs..
16/F..
Nem értek egyet, szerintem baromság.
Én is megteszem a páromnak, mert tudom, hogy szereti, még le is nyelem. De attól még nem kifejezetten szeretem. Nem azért csinálom, mert nekem annyira jó....
ma 23:05
És akkor megkérdezhetem, hogy miért csinálod?
az orál igenis fontos! mi lenne akkor, amikor meg van a csajnak?!
akkor tudod mi lenne?: lefekszel mellé átöleled
és alszol...tiszteletben tartod hogy olyankor lehet neki kellemetlen mert "mást" nem csinálhat+nem kaphat..
nem arról szól egy k@rva párkapcsolat hogy leszo.p e a csajom vagy nem ha megteszi akkor ok ha nem akkor se zavar..engem jobban érdekel hogy van e mellettem valaki akit szerethetek és viszont szeret..
sajna most nincs de majd lesz:)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!