Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők szeretnek sz0pni....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szeretnek sz0pni. Amelyik nem, azzal igencsak baj van. Egyetértesz?

Figyelt kérdés
Természetesen őszintén, és kérlek, hogy írjátok oda a korotokat és a nemeteket is. Köszönöm.
2011. ápr. 7. 22:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Egy kis angoltudás nem árt, de érdemes megnézni!

http://www.youtube.com/watch?v=QDgHO15Bb58

2011. ápr. 7. 22:32
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
én egyetértek. de ez fordítva is igaz, aki nem szeret nyalni férfi azzal igen csak baj van.
2011. ápr. 7. 22:35
 13/31 anonim ***** válasza:
70%

nemfeltétlen...

most attól hogy nem szop le, még együtt lehetünk szerelemben, szeretetben

ha azt akarom hogy leszopjanak elmegyek a discoba és lecidáztatom egy 16 évessel...ennyiii

de ez a korszak már véget ért.

Nmehinném hogy egy kapcsolat ezen múlik...

2011. ápr. 7. 22:36
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Én fiú létemre nem értek egyet.

Ugyanaz, mintha ezt a kérdést tenném fel: A nők szeretik a bunkó pasikat. Amelyik nem, azzal igencsak baj van. Egyetértesz?

Nem szabad így beskatulyázni senkit, mert nem szeretheti mindenki ugyanazt. Szóval nincsen a nőkbe sem beprogramozva az, hogy szeressenek sz.pni, és ha valamelyik nem szeret, akkor azzal baj van. Mert nincs..

16/F..

2011. ápr. 7. 22:37
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Én nem szeretek, még sincs velem semmi baj, hál istennek okos, értelmes, felnőtt nő vagyok, és általában ezt értékelik, nem azt hogy sz*pok-e vagy sem.
2011. ápr. 7. 22:44
 16/31 anonim ***** válasza:
27%
az orál igenis fontos! mi lenne akkor, amikor meg van a csajnak?!
2011. ápr. 7. 23:01
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet, szerintem baromság.

Én is megteszem a páromnak, mert tudom, hogy szereti, még le is nyelem. De attól még nem kifejezetten szeretem. Nem azért csinálom, mert nekem annyira jó....

2011. ápr. 7. 23:05
 18/31 A kérdező kommentje:

ma 23:05

És akkor megkérdezhetem, hogy miért csinálod?

2011. ápr. 7. 23:09
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem szeretem kifejezettem. Az igaz, hogy mivel szeretem a barátom, nekem is eszembe szokott jutni magamtól, hogy így kényeztessem, mert tudom, h szereti, de ritkán van, hogy azért csinálom, mert én megkívánom. Általában inkább csak rá gondolok, hogy neki jó legyen...
2011. ápr. 7. 23:09
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

az orál igenis fontos! mi lenne akkor, amikor meg van a csajnak?!

akkor tudod mi lenne?: lefekszel mellé átöleled

és alszol...tiszteletben tartod hogy olyankor lehet neki kellemetlen mert "mást" nem csinálhat+nem kaphat..

nem arról szól egy k@rva párkapcsolat hogy leszo.p e a csajom vagy nem ha megteszi akkor ok ha nem akkor se zavar..engem jobban érdekel hogy van e mellettem valaki akit szerethetek és viszont szeret..

sajna most nincs de majd lesz:)

22/F

2011. ápr. 7. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!