Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk szerintetek milyen egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek milyen egy úgymond törékeny lány? Hogyan kéne viselkednek hogy azt mondják rám hogy az vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy az vagyok-e, de tetszenek az oylanok akikre azt mondják. Testalkatom vékony és éllítólag nagyon szép az arcom.

Vélemények, mit kéne tennem?:)

2011. ápr. 7. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi:)

Nekem tetszenek a vékony lányok, nincs ezzel baj

2011. ápr. 7. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Könnyen össze kell törnöd. Ezt persze le kell tesztelni. Aztán írd magadra nagy betűkkel, hogy FRAGILE!

Amúgy nekem spec egyáltalán nem jönnek be a törékeny nők.

2011. ápr. 7. 21:44
 3/4 Kubu Bubu ***** válasza:
100%
szerintem arra mondják, hogy törékeny, aki ránézésre is finom, tehát kecsesen mozog, lágyan fogja meg a dolgokat, és kissé gyengének tűnik. szerintem legalábbis. amugy én annyira nem szeretem, mert tényleg ugy érzem magam velük, hogy könnyen fájdalmat okozok nekik. pedig nem vagyok az a kigyúrt állat. 22f
2011. ápr. 7. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az alacsony vékony lányokra szoktam mondani. Akiken nem sok zsír vagy izom van.
2011. ápr. 8. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!