Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem fogja meg a mellem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja meg a mellem?

Figyelt kérdés
Imádom, amikor a párom fogja a mellem, de ő nem szereti:( miért van ez?
2011. ápr. 7. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak ő tudja. Vagy lehet, hogy nem tudja, hogy te imádod. Mondd meg neki.
2011. ápr. 7. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk ezt mi? Egyrészt nem is látjuk a melled, másrész nem látunk a párod fejébe.
2011. ápr. 7. 19:24
 3/10 Moszuke ***** válasza:
100%

én azért nem "fogdostam" az elején és mostanság sem viszem túlzásba mert kb tabu témaként volt kezelve a melle a páromnak a kapcsolatban..

hamarabb nyaltam ki és d*gtam meg mint hogy lássam a mellét melltartó nélkül. (kicsik neki és gondolom emiatt voltak gátak benne)

most már kezd feloldódni így 4hónap után..:D:)

szal nálunk ez volt az ok.. nálatok esetleg ez szóba jöhet?

23f

más5letem nincs

2011. ápr. 7. 19:27
 4/10 A kérdező kommentje:
nem igazán jöhet szóba, nem kicsik a melleim és szeretek dekoltázsos pólót hordani, de a párom egyszerűen nem is néz rájuk. pedig már sokan dicsérték a melleimet
2011. ápr. 7. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán inkább fenékpárti a barátod. Vagy csak fél hogy neked az nem jönne be (beszélgethetnétek ezekről hogy mi jön be nektek meg mi nem).
2011. ápr. 7. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
túl kicsi, túl nagy, túl lógós, túl löttyedt, egyszerűen nem szép, fél hozzányúlni, túl nagy a melludvarod és zavarja, túl nagyok a mellbimbóid és hirtleen azt hiszi rádió, és megcsavarja őket, keresvén az új hangsávokat de mivel ez fájna neked nem csinálja ezért hozzá sem nyúl...
2011. ápr. 7. 19:37
 7/10 Kubu Bubu ***** válasza:
100%
csak azt tudom elképzelni, hogy fél attól, hogy túlzottan a melleiddel foglalkozik majd, és hogy ez neked biztosan kellemetlen. legalábbis magamból kiindulva talán ezért nem játszanék a bnőm melleivel. :)
2011. ápr. 7. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

A válasz lehet a pólód alatt van!

Linkelj ról aképet, megmonjuk valószínűleg mi meg fognánk- e!

:D

2011. ápr. 7. 19:58
 9/10 Fequez ***** válasza:
100%

Lehet azt gondolja, hogy kellemetlen lenne Neked, ha a ciciddel foglalkozna. Előző barátnő... Vagy fél, hogy mit szólnál hozzá, ha a cidid fogdozná.

Beszéljétek meg, az a legegyszerűbb. :)

2011. ápr. 7. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Na nekem ilyen gondom sosevolt.. :D en mast is csinalnek veluk.. ;P ;)
2011. ápr. 8. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!