Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tenni? Van valami hasznos tanácsotok?
Hát lehet hogy nem tudok mindent de azokból amit eddig olvastam sajnálom a pasidat. Szegény te jaj de rossz neked nem tud eljuttatni a csúcsra pedig még nyavalyogsz is neki róla. Az eszedbe se jusson hogy neki milyen szar lehet. Vannak nők akik nem képesek elmenni szex közben vagy csak nagy sokára. Van ilyen. Nekem eddig két komoly barátom volt, egy két éves meg most egy egy éves kapcsolat. Egyszer se mentem el szex közben még se izéltem. A barátomat úgy bántja a dolog hogy nem is hoztam szóba hogy hát jó lenne ez meg az. Ehhez több idő kell minthogy pl egy éve vagyok a barátommal minden nagyon jó nem úgy mint az előzőben és még csak most éreztem azt hogy igen ilyen az orgazmus. Ehhez idő kell hogy ráérezzetek a másikra. Tanítgatni kell a másikat hogy mi a jó. Akkor meg el van rontva a szex ha valamelyikőtök csak magára figyel. Na meg lehet épp azért nem mész el mert ennyire csak arra tudsz koncentrálni
18/L
Én is csak azt tudom mondani, hogy gyakoroljatok. Te képes vagy elmenni közben, hiszen írtad is, úgyhogy nincs miért panaszkodnod, tényleg csak gyakorolni kell.
Képzeld, mi több, mint 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve élünk nemi életet, és még SOHA nem mentem el aktus közben. Nem sok póz van, amiben érzem, hogy el tudnék menni, de azokban ha olyan tempóval és erővel csinálja a barátom, ahogy nekem jó lenne, akkor 3 perc alatt elmegy. Nekem pedig annál több idő kéne. Viszont bármilyen pózban nagyon élvezem a szeretkezést, így inkább csináljuk 20 percen át mindenféle pózokban, és élvezzük mindketten nagyon, minthogy 3 percig próbálkozzunk 1 pózban... Persze előtte vagy utána ki szokott külön orálisan elégíteni a barátom, de ehhez nem mindig marad energiánk, vagy a nagyobb gond, hogy nem sokszor van rá idő. Így mondjuk az esetek max 50%-ában kaphatok én is orgazmust. Beszéltem is már Vele erről, Őt is bántja a dolog, mindketten próbálunk tenni érte, hogy ne így legyen. Azonban nagyon szerelmesek vagyunk, ezért nem is a szex az elsődleges a kapcsolatunkban, csak hab a tortán, úgyhogy mindketten inkább arra koncentrálunk közben, hogy mennyire szeretjük egymást, és mindketten nagyon élvezzük, és én remélem, hogy egyszer majd nekem is lehet közben is orgazmusom, de az se fog bántani, ha soha nem lehet.
Szóval azt tudnám tanácsolni, hogy ne azon nyavalyogj, hogy nincs, mikor Te mondtad, hogy volt már, hanem akkor csináld úgy, ahogy tud lenni közben, és inkább a szerelemre figyelj szeretkezés közben... Egy barátnőmnek pl csak egyféle pózban sikerül elmennie, amit a barátja nem élvez annyira, és utána szokták esetleg más pózokban csinálni... Nem tudom, hogy neki jobb e, hogy mindig ugyanabban a pózban csinálják, amit ráadásul a barátja nem szeret és nem is élvezi annyira, és utána max 2 pózban csinálják, és amúgy is elég ritka az egész, vagy nekünk jobb e, ahol én csak külön elégülök ki, de minden alkalommal minimum 5 pózban csináljuk és mindketten a Mennyben érezzük magunkat szeretkezés közben...
20/L
Remelem segit. Ugyanezen az oldalon sok erdekes infot talalhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!