Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tenni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tenni? Van valami hasznos tanácsotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy már lassan 4 hónapja együtt vagyok a barátommal, nagyon szeretjük egymást és szinte napi rendszerességgel szeretkezünk, de sajnos még egyszer sem tudott kielégíteni. Ő szinte minden alkalommal elmegy, nekem eddig talán négyszer ha sikerült, de azt is csak magamnak köszönhetően lovaglópózban. Kérlek segítsetek!
2011. ápr. 7. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert! Amúgy nem tudom így megmondani a megoldást! De az biztos hogy vagy Te vagy a béna, vagy Ő!
2011. ápr. 7. 15:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Akkor segíts neki,hogy úgy csinálja,hogy mind a kettőtöknek jó legyen a végén.És sajnos ezzel sokan vannak még így csak nyavalyognak de az eszükbe sem jut,hogy ha csak egyszer kinyitnák a szájukat,hogy te hüle így csináld akkor utána minden menne magától.
2011. ápr. 7. 15:15
 3/17 anonim ***** válasza:

Mint minden, ez is kétemberes törénet, nncs olyan h vagy az egyik, vagy a másik. Sztem.

Erre nem igazán lehet válszolni. Beszélgessetek, igényeket, vagy h mi esik jól közvetítsétek beszéddel, testtel egymás felé.

2011. ápr. 7. 15:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Én nem egyszer beszéltem már erről a barátommal, de semmi eredménye :(
2011. ápr. 7. 15:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezt elsősorban vele kel megbeszélned. Az őszinteség a jó szex alapja. Tisztázod, először magadon /masztival/, hogy jutsz el a csúcsra. Utána együtt próbálgatjátok, gyakoroltok. Ez egy nagyon jó és hasznos "játék", ami meghozza a gyümölcsét.
2011. ápr. 7. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Akkor legyél te az irányító seex közben azt jó lesz.
2011. ápr. 7. 15:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet olyan önző a pasid, hogy nincs rád tekintettel.
2011. ápr. 7. 15:19
 8/17 A kérdező kommentje:
És sajnos sokszor előfordul az is, hogy érzem, hogy nem kéne sok hozzá, de olyankor mindig abbahagyja, mert nem bírja tovább, vagy elmegy :(
2011. ápr. 7. 15:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor te fejezd be nyugodtan magadnak. De ez nem végleges megoldás.
2011. ápr. 7. 15:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen igen, csakhát ha magamat akarnám folyton kielégíteni elég lenne masztiznom...
2011. ápr. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!