Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy férfi oda megy egy nőhöz és táncol vele, meghívja egy italra, majd mondja hogy szeretne vele lefeküdni akkor erre nemet mond?
Mert a nő MINDIG többet akar. Akár lefekszik veled, akár nem.
Sokan hiszik még azt a badarságot, hogy k*rvának nézik, tartják majd, hogy a pasi majd bezzeg kihasználja.
Pedig csak magára kellene hallgatnia. Ha akarja, teljesen mindegy hány alkalomról szól. Mert az ő döntése volt.
Ha megteszi, még akkor sem biztos, hogy el tud szakadni a rögeszméitől és el tudja engedni magát annyira, hogy neked, vagy akár önmagának örömet okozzon.
ha én mindenkivel lefeküdtem volna, aki életemben meghívott italra meg táncolt velem, jó nagy ribi lennék :P:D főleg egyik-másik...inkább visszahívtam, hogy kvittek legyünk és szakadjon már le rólam :P
ugye nem gondolod komolyan ezt a kérdést :D?
29/N
Volt egy ilyen nlcafe-s cikk nemrég, hogy a nők azért mondanak inkább nemet az egyéjszakás kalandra, mert nem tudni, hogy a másik fél ki tudja-e elégíteni őket. A pasiknak ilyen szempontból mindegy.
De van erre egyéb válasz is: miért kéne azonnal lefeküdni a másikkal? Miért nem lehet előtte megismerkedni, járni? He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!