Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat amögött, ha egy férfi időnként azt kérdezgeti a párjától, hogy "miért pont velem vagy", "miért engem választottál"? (nemet-kort is írjatok a véleményhez)
Számomra egyértelműnek tűnik a kérdésedből: A pasid olyan nagyon szeretne téged mint még soha semmit és senkit. Éppen ezért nagyon szeretne téged megtartani, és minden egyes nap fél, hogy elveszíthet. A fiúd önbizalma a 0 alatt van, tökéletesen elégedetlen önmagával, ezért úgy gondolja te is az vagy vele.
Álandóan akarja hallani a megerősítésedet, hogy nagyon szereted kívül belül, milyen helyes, kedves stb. Szerintem ha most elhagynád nagyjábol belehalna. Persze nem tudom, hogy HOGYAN mondja neked mindezt, de 99% imád és félt téged, csak nem biztos a dolgában. Bíztasd egy kicsit! Tuti, hogy nagyon szeret.
Ellentmondásos válaszok, na de nem baj :) Én persze, hogy nagyon szeretnék vele lenni, azaz inkább, mivel már vele vagyok :) azt mondom, örülök, hogy együtt vagyunk. Csak fura ez a kérdezgetés, és már nem először történt. Szóval első szerint ez inkább arról szól, hogy tudja, hogy én akarom őt (na ettől tartottam - azért mondja ezt, mert zavarja, mert ő engem ennyire azért nem???), egy következő válaszadó szerint meg arról, hogy ő engem. Ha belegondolok, ez nem is feltétlenül ellentmondás :D
Önbizalom: néha úgy tűnik, helyén van, néha meg - teljesen ok nélkül - úgy, hogy nagyon nagyon nincs.
Várok még véleményeket, tapasztalatokat.
én is sokszor kérdezem a barátomtól. félek hogy kevés vagyok neki,az én szememben ő egy álompasi,jobbat nem is tudok elképzelni,egoista meg nem vagyok ezért nem értem h mért pont én vagyok ilyen szerencsés? mennyi ideje vagytok együtt? nekem 7 hnap után is van hogy megfordul a fejemben,de leginkább az elején volt..
próbáltad már megkérdezni őt akkor amikor nem ivott? vagy nem emlékszik rá h mi volt akkor? sztem egyszer kérdezd meg,ha tudod
Másodiknál a pont.
Velem is megesett egyik kapcsolatomban. El sem tudtam hinni, hogy ez a lány, akit szeretek mellettem van és pont engem szeret. Egyrészt hihetetlen volt, másrészt nagyon jól esett kimondani.
Szerencsére túlvagyok ezen, de nem bánom, hogy volt ilyen időszakom. Legalább rájöttem, hogy a szerelem minden esetben csoda. 2 embernek egymásra találni ilyen sok között hihetetlenül nagy dolog:)
Az első hónapokban járunk még:)
Nem akarom józanon faggatni erről, nehogy zavarba hozzam. Még nem volt semmi nagy volumenű "vallomás", csak jó együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!