Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Mitől férfi egy férfi? Vagy mitől férfias? Kort és nemet is kérnék.22/F A szerényebb, visszahuzódóbb, félénkebb srác is lehet férfias?
Szerintem attól, hogy nem nyafog mindenért,de ettől függetlenül elmondhatja az érzéseit, ha valami gondja van, és azt meséli, az nem számít nyafogásnak. Csak az ilyen apró dolgok.Legyen bevállalós (de ne vigye túlzásba!)
És ami szerintem a legfontosabb, az az, hogy biztoonságban érezzem magamat mellette.
Szerintem is az a legalapvetőbb jellemzője egy igazi férfinak, hogy biztonságban érzem mellette magam. Érezzem, hogy nem eshet mellette semmi bajom, nem bánthat senki sem szóval, sem tettel, és anyagi biztonságot is nyújt. Lehessek mellette én a gyenge nő! :)
Sok pasi azt hiszi, hogy attól hogy farka van, már férfi, és a nőknek fel kell rá nézni, és tisztelniük kell, de ez ostobaság! A tiszteletet ki kell érdemelni! Tenni kell érte!
25/L
lehet szerényebb, nekem az ilyen típúsúak az eseteim. Valahogyan mindig az ilyenek fogtak meg. De jó ha kicsit udvarolós, beszédes típusú is mellé.
Meglehet bízni benne, hűséges, komoly (de nem mereven, hanem az élethez való hozzállása, felelősségvállalás terén)persze vicces lehet.
Ne féltékenykedjen, ne hisztizzen és ne uralkodjon.
Szeressen és mutassa is ki---- nem szeretem a frigid (cool) pasikat.
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!