Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Mitől férfi egy férfi? Vagy mitől férfias? Kort és nemet is kérnék.22/F A szerényebb, visszahuzódóbb, félénkebb srác is lehet férfias?
És most a több soros női elvárások után következzen, hogy mi kell a férfinak egy nőtől:
- szeresse a szexet,
- adjon enni.
Hogy miből tudod, hogy egy férfi van melletted?
Egyszerűen jó hozzáérni, jó vele lenni, mert önmagad lehetsz mellette, nő lehetsz mellette. Megtartja a szerepeket, nem keveri össze mi a dolga egy nőnek a kapcsolatban, és mi a férfinak. Határozott, mégis gyengéd az ágyban, nem félsz mellette megmutatni magad. Egy férfi tud szenvedni, ki meri mondani, ha fáj, de meg is mer bántani. Csak az a baj, hogy mindíg bánt...ennyi....bocs, de én máshogy közelítem meg most ezt a témát.
számomra a férfias férfi:
-tudja mit akar, konkrét céljai vannak az életben, amikért küzd.
-döntésképes, jó a problémamegoldóképessége
-a bajban mindig feltalálja magát
-a szexben szeret irányítani, tud vad is lenni
-mellette biztonságban érzem magam, erősnek érzem őt
-mer más véleményen lenni 10-20-100 másik emberrel szemben is akár (mondjuk vitákban)
-nem egy tehetetlen lecsó, szépen intézi a saját csekkjeit, dolgait, munkáját stb.
-érezteti velem hogy nő vagyok, elémtárja az igényeit
- szexet akar. sokszor, és nem könyörgéssel, hanem rafinált módszerekkel kedvet ad hozzá, ha nekem éppen nincs :D
-kiáll mellettem, ha valaki ok nélkül kritizál, belémköt
Nem a nagy hang, a rámenősség, az intolerancia tesz valakit férfivé szerintem, hanem ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!