Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Lányok! Mitől férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok! Mitől férfi egy férfi? Vagy mitől férfias? Kort és nemet is kérnék.22/F A szerényebb, visszahuzódóbb, félénkebb srác is lehet férfias?

Figyelt kérdés
Számotokra mik ezek a tulajdonságok? Persze nem az álompasi kategóriára gondolok..
2010. aug. 27. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mély hang, magasság, izmok, csak semmi nyávogás, állóképesség, semmi rózsaszín, nem kell legyantáztatnia mindenhonnan a szőrét, főleg a lábáról nem, jó legyen az ágyban, csak semmi ferdehajlamúság, nagy lábak, kitartás, sportosság, odaadóság, méltóság.
2011. júl. 18. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Érezzem magam biztonságban mellette. Mellette úgy érezzem hogy nő vagyok. Legyen magas, bevállalós, humoros. Legyen jó az ágyban. Ne hisztizzen, meg lehessen vele beszélni a dolgokat úgy hogy ezt nem tartja gyengeségnek.
2011. júl. 18. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:

És most a több soros női elvárások után következzen, hogy mi kell a férfinak egy nőtől:

- szeresse a szexet,

- adjon enni.

2011. júl. 18. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Hogy miből tudod, hogy egy férfi van melletted?

Egyszerűen jó hozzáérni, jó vele lenni, mert önmagad lehetsz mellette, nő lehetsz mellette. Megtartja a szerepeket, nem keveri össze mi a dolga egy nőnek a kapcsolatban, és mi a férfinak. Határozott, mégis gyengéd az ágyban, nem félsz mellette megmutatni magad. Egy férfi tud szenvedni, ki meri mondani, ha fáj, de meg is mer bántani. Csak az a baj, hogy mindíg bánt...ennyi....bocs, de én máshogy közelítem meg most ezt a témát.

2011. júl. 18. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy férfiakkal legyen körülvéve velük haverkodjon, de nézze meg a jó nőket és legyen hatással rá egy szép nő. De a legfontosabb az, hogy legyen komoly, ha rá nézek inkább hideg legyen a tekintete.
2011. júl. 18. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:

számomra a férfias férfi:

-tudja mit akar, konkrét céljai vannak az életben, amikért küzd.

-döntésképes, jó a problémamegoldóképessége

-a bajban mindig feltalálja magát

-a szexben szeret irányítani, tud vad is lenni

-mellette biztonságban érzem magam, erősnek érzem őt

-mer más véleményen lenni 10-20-100 másik emberrel szemben is akár (mondjuk vitákban)

-nem egy tehetetlen lecsó, szépen intézi a saját csekkjeit, dolgait, munkáját stb.

-érezteti velem hogy nő vagyok, elémtárja az igényeit

- szexet akar. sokszor, és nem könyörgéssel, hanem rafinált módszerekkel kedvet ad hozzá, ha nekem éppen nincs :D

-kiáll mellettem, ha valaki ok nélkül kritizál, belémköt

Nem a nagy hang, a rámenősség, az intolerancia tesz valakit férfivé szerintem, hanem ezek a dolgok.

2011. júl. 19. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!