Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Domborúbb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Domborúbb, teltebb punci miatt, ami akár bugyiban, fürdőruhában jobban "látható", érdemes szégyenkezni, vagy netalántán megműttetni?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne a véleményetek.
2011. ápr. 4. 21:02
1 2 3
 21/24 szamo77d ***** válasza:
59%

Semmi beavatkozást ne csináltass rajta, nekem biztos fel-

állna tőle! És sokan mások is szeretik az ilyen duzzadó-

kat. Semmi baj, ne idegeskedj, lesz "vevő" rá, az biztos!

2011. ápr. 6. 19:23
 22/24 anonim ***** válasza:
most hogy mindezt olvastam én is a mütéten gondolkodok..de én feltöltetni akarom!!
2011. ápr. 6. 19:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is husis puncis vagyok. Engem is zavart egy időben, hogy jobban dudorodik a fürdőruha mint más lányokon, de már nem érdekel. Vannak pasik akiknek a sovány cuni, van akiknek a homlokosabb típus tetszik. Amúgy nekem meg pont nem látszik semmi a kisajakból, csiklóból, semmiből, olyan mint egy kislányé. Már nem bánt, mert van egy párom, aki azt mondta nincs velem semmi baj, imádja eme testrészemet is.

Nem értem a mai világot, hogy még a nemi szervek alakjából és nagyságából is divatot csinálnak, olyan dolgokból amikről nem tehetünk. Azok a fiúk/férfiak akik fikázzák az ilyen-olyan női nemiszerveket és ciciket, megnézném az övékét milyen, talán az sem tökéletes, csak mélyen hallgatnak...

Esetleg fürdőruciból olyat válassz - ha tényleg nagyon feszélyez - aminek legalább az alsó része sötét színű. Nekem sötétkék van.

2011. ápr. 6. 20:11
 24/24 anonim válasza:

Nekem bejövős ;)

21F

2011. okt. 20. 13:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!