Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Domborúbb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Domborúbb, teltebb punci miatt, ami akár bugyiban, fürdőruhában jobban "látható", érdemes szégyenkezni, vagy netalántán megműttetni?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne a véleményetek.
2011. ápr. 4. 21:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

NEM

nem hiszem hogy a te nunid annyira durván domború lenne hogy az bárkit is zavar:)

21F

2011. ápr. 4. 21:05
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyelni, sőt :)
2011. ápr. 4. 21:07
 3/24 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne.:) 22/F
2011. ápr. 4. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tinikoromban voltak fenntartásaim a puncimmal kapcsolatban. Elég komoly gátlást gyártottam magamnak, egy élő komplexusnagyker voltam, amit az első pasi porrá zúzott.

Hidd el, a pasiknak a meztelen nő kész főnyeremény, nem kell szégyenkezned.

2011. ápr. 4. 21:10
 5/24 A kérdező kommentje:

:)

22/F nem biztos az annyira...h miért?:)

Lényeg:nekem különösebben semmi bajom vele, csak hát az oldalt olvassa is, meg amúgy, egyre több divat, meg h mi ciki mi nem. Pl: tevepata. Na innen jött az ötlet, és a komplexus gyártás.

Attól független domború, ráadásul salátás és barna. Na ez az, amit más nem lát, max, aki szeretném h lássa, ez nem zavar, én szépnek látom, ez van:) és nem is szóltak még meg. Remélem erre nem is lesz precedens. Érdekes, ez nem zavar, de az h nagyobbak a nagyajkak, azt már talán egy két feszesebb öltözékben látják, és nem tudom érdekeljen e, mert nem 1 számmal kisebb ruhadarabokat hordok, csak nekem olyan. Nem akarom, h evvel kitűnjek, de bő nadrágot hordani sem szeretnék...meg egyebek..

Köszi a válaszokat,de most egyelőre a komplexusos időszakomban vagyok, és már a műtét is megfordult a fejemben.

2011. ápr. 4. 21:25
 6/24 anonim ***** válasza:
én kifejezetten imád a kis duci puncikat:D mert puhák meg alapból betolni is jó nem tudom engem egyszerűen megvadít már ha csak rágondolok is:D
2011. ápr. 4. 21:28
 7/24 anonim ***** válasza:

Hát pont az a jó... nem úgy nézel ki mint egy kasztrált 13 éves fiú...

Örülj neki.

2011. ápr. 4. 21:50
 8/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, fiú vagy lány? És ezt most pozitívumnak vegyem, mert kicsit fura a hangnem.

Nem baj, csak nem tudom hova tenni.

2011. ápr. 4. 22:00
 9/24 anonim ***** válasza:

Ne érezd magad rosszul emiatt! Nekem tetszik az ilyen punci! :)

Nagyon is izgató tud lenni, ha a bikinin, nadrágon átsejlik a punci alakja, és nem csak nekem, hanem az összes haveromnak tetszik. Pár hete beszélgettünk erről.

Szóval a pasik imádják, legfeljebb a csajoknak nem tetszik, mert irigykednek. :) Ezért mondanak ilyeneket, hogy tevepata. Úgyhogy meg ne műttesd! Így szép!

És nyugodtan felvehetsz feszülős gatyákat, semmi gond nincs vele. Légy büszke rá, hogy szép formás, hangsúlyos nagyajkaid vannak! :)

(Mellesleg nekem meg a tojásaim rajzolódnak ki egy kicsit, mert pasi létemre én is a feszülős, skinny csőgatyákat szeretem. És jól érzem magam benne. Senki nem szólt érte még, hogy szarul néz ki, sőt inkább dicséreteket szoktam kapni az ismerős korombéli csajoktól, hogy bevállalom az alakot kihangsúlyozó nadrágot.)

27F

2011. ápr. 4. 22:03
 10/24 A kérdező kommentje:

27F:

Köszi a válaszod!

Csak érdekes, mert sok lány fiú barátaira hivatkozva, vmint a fiúk egy része mondja, h fúj saláta punci, vagy ne gusztustalan tevepata. És ez elég nyugtalanító.

2011. ápr. 4. 22:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!