Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Domborúbb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Domborúbb, teltebb punci miatt, ami akár bugyiban, fürdőruhában jobban "látható", érdemes szégyenkezni, vagy netalántán megműttetni?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelne a véleményetek.
2011. ápr. 4. 21:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az ilyeneket "puncimegvonásban" részesíteném fél évig!

Aztán megkérdezném őket újra: még mindig nem szeretitek? :)

Nyilván van akinek nem tetszik, de nem gondolnám, hogy olyan nagyon sokan lennének. Ha csak a haveri köröm véleményéből kiindulok...

Megkérdezhetem a korod? Mert esetleg még arra gondolok, hogy a fiatalabb, rettentően tapasztalt korosztály véleménye lehet főképpen ez. Kamasz korban hajlamos az ember mindent, és mindenkit lefikázni, ami egy picit is ritkább, szokatlanabb, átlagon aluli/felüli. Nem törődve azzal, hogy milyen önbizalomhiányt okoznak ezzel.

27F

2011. ápr. 4. 22:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Én a strandon direkt ezeket pásztázom :D
2011. ápr. 4. 22:41
 13/24 A kérdező kommentje:
Huszas éveim eleje. Ciki, de még itt tartok, h ezen fennakadok. Tudom nem kéne..
2011. ápr. 4. 22:49
 14/24 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem volt olyan barátnőm, akinek nagyon nagy szeméremajkai voltak. Komolyan biztos vagyok benne, hogy nagyobbak mint neked :) Nem akadályozott meg a szexben és legalább volt mivel játszadozni amikor szájjal elégítettem ki. Szerintem egy normális pasinak ez nem jelent gondot.

Az ilyen metroszexuális, vasalt hajú, félb@zi szépfiúknak lehet, hogy gondot jelentene, de minden emberen van olyan amivel nem elégedett. Ne légy emiatt gátlásos :)

Engem tényleg abszolút nem zavarnak az ilyen dolgok!

Én szerintem ha jársz valakivel ez még vonzó is lehet neki szexuálisan :)

2011. ápr. 4. 23:04
 15/24 anonim ***** válasza:

Az hogy fennakadsz nem ciki, de tényleg nem kéne, mert felesleges. Csak a saját magad hangulatát, önbizalmát rombolod vele.

Inkább a szemed sarkából figyeld ki a pasik reakcióját akár utcán, de főleg strandon. :) A reakciók nem fognak hazudni, magáért beszélnek. :)

Ne feszélyezd magad, ne ezen járjon az eszed, mert ezzel rontod el a pozitív kisugárzásod. Inkább légy büszke a domborodó puncidra, és "viseld" bátran, egészséges önbizalommal. Ha így teszel, az egész lényedre pozitívan kihat!

2011. ápr. 4. 23:12
 16/24 anonim ***** válasza:
(Az előző, 23:12-kor én voltam: 27F)
2011. ápr. 4. 23:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Honnan jön mostanában ez a sok baromság???

Ezen tényleg felesleges aggódni...

Nem műtét kell hanem kedvesnek és aranyosnak kell lenni az a tuti...

2011. ápr. 5. 00:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Ne szégyelld és ne is műttesd meg. Az ilyen punci nagyon is szép! Bár ha egy lány tetszik, tök mindegy, hogy milyen a puncija!
2011. ápr. 5. 07:50
 19/24 anonim ***** válasza:

A kidomborodo punci nekem bejon, olyan kis jo, h kitunik a testedbol:)

Latni, h hol kezdodik szal az bejovos.

Viszont a salatapuncit en se szeretem:S

2011. ápr. 6. 18:20
 20/24 anonim ***** válasza:
ha ennyire szégyelled, mért kürtölöd szét?
2011. ápr. 6. 19:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!