Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális dolog velünk? /*lent/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog velünk? /*lent/

Figyelt kérdés
Nem problémám van, csak érdekes a kapcsolatunk. 10 hónapja leszünk együtt nemsokára, de már szeptembertől együtt élünk a szüleinél. most tervezünk különköltözni. 18 éves vagyok ő pedig 22. amióta összebútoroztunk naponta szeetkezünk. és minnél többvször csináljuk annál többször kívánjuk egymást. volt olyan, hgy reggel s, és este is. és egész nap iskolában arra vártam, mikor mehetek hozzá. Arra már rájöttem hogy nimfomániás vagyok, de vajon ő ezt hogy bírja? Mondjuk még nem panaszkodott.
2011. ápr. 2. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Tyűűűűűűűűű.
2011. ápr. 2. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok.
2011. ápr. 2. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hallod mivel ő pasi imádja a szexet és a férfiak imádják a nimfó csajokat :D csak le ne rohadjon a farka ! :D
2011. ápr. 2. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:

ejj lennék a pasid

74/f

2011. ápr. 2. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy ez nem átlagos/normális dolgok, ha minden lány ilyen lenne mint te egy sokkal szebb világban élhetne minden férfi :D:D:D:D szóval hajrá :)

22 f

2011. ápr. 2. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne nevezd magad nimfomániásnak. A szónak negatív értelmezése van. Szerintem csak felfokozott szexuális vágyat érzel a párod iránt.
2011. ápr. 2. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!