Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet-e lóháton élvezkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e lóháton élvezkedni?

Figyelt kérdés

Sokszor járok lovagolni. (Nem úgy, igazi lovon. :P ) Mostanában foglalkoztat a gondolat, hogy előtte feldugjak valamit magamnak és úgy lovagoljak. De kicsit félek, hogy nem úgy sikerül, ahogy elterveztem, fájni fog vagy ilyesmi, ami elég cinkes lenne. Tamponnal próbáltam, de nem igazán éreztem semmi különöset, szóval valami más kellene. Esetleg több tampon? Vagy csak a bugyimba valami?

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Hülye válaszoktól kíméljétek meg magatokat. Köszi.

2011. márc. 31. 23:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%

Hmmm... Na, akkor megyek és megnézem, hogy hol van a legközelebbi lovarda. :D

Kérdező: Van valami szexuális segédeszközöd ilyesmihez? Például dildó vagy vibrátor? Esetleg ilyen kisebb vibrátort lenne érdemes használni. Csak úgy nem ajánlok betenni semmit: az erős rázkódástól esetleg a kelleténél beljebb csúszhat, ami bizony fájhat, szélsőséges esetben kárt is tehet benned. Ha használsz valamit, akkor olyasmi kéne, amit lazán rögzíteni tudsz legalább valamilyen fajta finomabb kötéllel a combodhoz, vagy a derekadhoz hámszerűen, hogy ne eshessen ki teljesen és ne is csúszhasson be teljesen. Ötlet: ha ki akarod próbálni, hogy megfelel-e, tedd be a kívánt tárgyat, húzd rá a lovaglószerkót és ugrálj benne párat. Vagy máshogy imitáld a rázkódást. Hogy élvezni fogod-e? Én azt nem tudom megjósolni neked. De ha izgatja a fantáziád, egy próbát megér. Csak mondom, ha megvan mit akarsz használni, otthon teszteld le, mielőtt élesben használod. Fő a biztonság mindenfajta szexuális játéknál! Ha a lovardában mégis "baleseted" lesz ezzel, akkor még mindig hivatkozhatsz arra, hogy elkapott a hasmenés és a WC-n elintézed a problémát.

2011. ápr. 1. 00:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ha feldugsz magadnak valamit az akár mehet is, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor nem vibrátorszerű dolog legyen. Mert az egy egy erősebb ugrásnál ( vágtatás esetén) beljebb mehet a kelleténél és az fájhat. Szerintem inkább használj gésa golyókat, ha nem akarsz venni vagy legalább is nem feltűnően, akkor a boltokban lehet mágneses golyókat venni. Ha lefertőtleníted akkor ugyanaz szinte.

Sok sikert!

Ha kipróbáltad majd akkor meséld is el!

2011. ápr. 1. 00:34
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Fektesd hasra a lovat, és már a ló-háton is van. Aztán már mehet is a dolog..
2011. ápr. 1. 01:12
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

Vannak a lovagok, meg a

lovaginák...

Amúgy dugd fel az ostort.

Ha nagyon bemegy, még a gyeplővel kihúzhatod!!

2011. ápr. 1. 01:24
 15/24 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson ilyen hülyeség!

6 évig lovagoltam, tudom milyen kiszámíthatatlan tud lenni egy ló. Megugrik, elesik, akármi, neked pedig olyan csúnya sérüléseid lesznek, hogy vihetnek a kórházba...

Egyébként nálunk nem voltak ribancok a csajok, pedig én voltam az egyedüli pasi. :D

2011. ápr. 1. 03:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Kaktusz jó lesz!
2011. ápr. 1. 11:32
 17/24 anonim ***** válasza:
majd jól seggbe dug a ló, aztán majd jól élvezkedhetsz, de ha gondolod mi ketten is össze hozhatunk valamit?? na???
2011. ápr. 1. 20:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy fogadtunk a haverommal, hogy melyikőnk tud olyan FAKE kérdést írni a gyakorira, amire hamarabb jön 10 elmebeteg válasz úgy, hogy közben nem jönnek rá, hogy FAKE. És.... nyertem!

Azért köszönöm mindenkinek, aki normális választ adott az ne búsuljon, van ilyen. Őket fel is pontoztam, a hülyéket pedig természetesen le. :)

Biztosan fogunk még ilyet csinálni, mert jó buli! :D

De legközelebb szerintem a fuckyeah lesz a cél.

2011. ápr. 1. 21:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Te meg a baratod egy kicsit melegek vagytok? Elkepzelted magad egy no szerepeben? :D Te kis perverz! Nagyon nagyon rosszul erzem most magam, hogy lepontozott egy felnotas meleg perverz tini. (a lovagolos nok tenyleg szeretik a szexet, de te csak almodozhatsz meg egy ideig. Marmint a nokrol, a lovaglas az mar realisabb...)
2011. ápr. 2. 00:38
 20/24 anonim ***** válasza:
Azokat pontoztad le, akik miatt megnyerted. Keress rá az Adhibhúta és Adhjatma-Karmára, hogy tudd mit kell helyrehoznod.
2011. ápr. 2. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!