Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e lóháton élvezkedni?
Figyelt kérdés
Sokszor járok lovagolni. (Nem úgy, igazi lovon. :P ) Mostanában foglalkoztat a gondolat, hogy előtte feldugjak valamit magamnak és úgy lovagoljak. De kicsit félek, hogy nem úgy sikerül, ahogy elterveztem, fájni fog vagy ilyesmi, ami elég cinkes lenne. Tamponnal próbáltam, de nem igazán éreztem semmi különöset, szóval valami más kellene. Esetleg több tampon? Vagy csak a bugyimba valami?
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Hülye válaszoktól kíméljétek meg magatokat. Köszi.
2011. márc. 31. 23:57
1/24 anonim válasza:
egy valamit sosem fogok megérteni. Miért szexmániás az összes lób*zi csaj? Komolyan mondom 5 csajt ismerek aki a lovagol vagy lovagolt, a legnagyobb ribancok. 2őt meg is dugtam.
2/24 Vadmeggy válasza:
Én is ismerek több lovalgó csajt a fele ribanc, bár még nem sikerült megdugnom egyet sem, de ami késik nem múlik.
3/24 anonim válasza:
ez tényleg érdekes mert énis ismerek 4et és mind a 4 annak tűnik :Dd
4/24 anonim válasza:
nekem a munkahelyemen van egy lovaglo csajszi. 2 hete mentem oda, de mar megbäsztam XD
6/24 anonim válasza:
kérdező: ezt úgy hívják: perverzió. Orvosért kiállt a dolog.
7/24 anonim válasza:
ha gondolod én felülök mögéd szívesen a lóra, utána meg majd csak kitalálunk valamit. xD
8/24 anonim válasza:
Hehe! En is ismerek kettot. Mindkettot megdugtam. :)
9/24 anonim válasza:
Én is ismerek egyet! Már mindenki megdugta!
10/24 anonim válasza:
most ez mért lenne perverzió? -.- mert ti férfiak aztán jobbak vagytok ezzel a menő dumával, hogy ezt-meg atz is megdugtátok. fogadjunk fele se igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!