Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsak vissza? Egy olyan csajt akit a barátaim elött szégyelek de viszont imádok vele dugni.
Figyelt kérdés
A barátaim előtt azért szégyelem mert van vagy 85kg.Én is csak azért dugtam meg mert megsajnáltam 2éve szerelmes belém. megdugtam isteni volt nagyon vágyom rá hogy vele legyek szexuálisan de ennyi.ő most elzavart mert rájött hogy semmi komolyat nem akarok.2011. márc. 31. 23:36
21/24 anonim válasza:
De gusztustalan vagy. Az ilyen pasikat irtani kéne.
22/24 anonim válasza:
Megdugtad, mert sajnáltad :D mekkora duma. Hát én sajnálatból nem tudnék megdugni senkit. Nem vagyok erkölcsrendész, sok egyéjszakás kalandom volt régebben. Sajnálatból soha nem tudtam volna senkivel kavarni.
Nem lehet, hogy tetszik neked a kezdetektől, csak nem ismerted be? Elfojtottad magadban a gondolatot, mert a haverjaid előtt nem akarod felvállalni a csajt....
23/24 nielindi válasza:
tanács: headshot / tajgetosz.
24/24 anonim válasza:
Te egy nagy b*zi vagy,a férfiak szégyene!!!!!!!!!!!!
Jó volt vele baszni,azaz csak kihasználod.Ennyi erővel már meg is erőszakolhatnád,ugyanolyan megalázó volna neki,mint ez,amit most művelsz. Azt kérted,tanácsot adjunk,de erre nincs semmiféle tanács:fordulj fel,hogy ilyen s*gfej vagy!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!