Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy hódítsak vissza? Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsak vissza? Egy olyan csajt akit a barátaim elött szégyelek de viszont imádok vele dugni.

Figyelt kérdés
A barátaim előtt azért szégyelem mert van vagy 85kg.Én is csak azért dugtam meg mert megsajnáltam 2éve szerelmes belém. megdugtam isteni volt nagyon vágyom rá hogy vele legyek szexuálisan de ennyi.ő most elzavart mert rájött hogy semmi komolyat nem akarok.
2011. márc. 31. 23:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%
jól csináltad.
2011. márc. 31. 23:49
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon b.eteg vagy ba.zdmeg. Mért kell kihasználni szegény lány szeretetét más pasi meg a kezét összetenné azért hogy szeresse valaki .Szerintem becsüld meg benne soha nem fogsz csalódni ő is csak szeretetre vágyik te gy.ökér nem arra hogy egy b.arom arcu me.gdugja
2011. márc. 31. 23:51
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

Ennyire ne legyél már szemét.. :(

Sehogy ne hódítsd vissza.

Egyébként milyen gáz ez már, hogy szégyelsz valakit mert 85kg. Milyen barátaid vannak? Egész életedben nekik ugrálsz majd, vagy egyszer leszel olyan tökös, hogy felvállald amit csinálsz?

2011. márc. 31. 23:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Apám, neked aztán van bőr a képeden! Tudod, hogy szerelmes volt beléd, erre tudatosan kihasználtad. Most hogy végre rájött és otthagyott (ahogy azt baromira meg is érdemelted), vissza akarod csábítani, mert kell a "luk". Ahhoz persze már gyáva kis p*cs vagy, hogy a haverok előtt is felvállald. És mindezt tetézed azzal, hogy adod itt az ártatlant, hogy hol a gond mindezzel. Csak az, hogy egy utolsó kétszínű szemét vagy. Ha ezt magadtól nem vágod le, akkor vagy egy direkt provokálni szándékozó troll vagy vagy az agyad helyén mosogatólé lötyög. Tanács kell? Növessz gerincet!
2011. ápr. 1. 00:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod te egy hatalmas barom vagy. Téged emberek közé nem kellene engedni nem hogy nők közelébe.

A világ egyik legundorítóbb dolga ha valaki játszik egy másik ember érzéseivel, illetve visszaél velük és kihasználja azokat hogy a saját igényeit kielégítse velük úgy hogy közben nem törődik vele milyen lelki sebez ejt ezzel a másik félen, legyen szó nőről vagy férfiról.

2011. ápr. 1. 00:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én kb ugyanennyi vagyok. Engem is megdughatsz én nem küldelek el.

Amúgymeg. mért szégyelni való az,ha a barátnőd nem vékony?

2011. ápr. 1. 00:10
 17/24 anonim ***** válasza:
28%
Hat igen, nagy kofferba jo pakolni, de nem jo vele mutatkozni a vonaton...
2011. ápr. 1. 00:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgysem gerjedne már rád...minden jó érzésű nőt leamortizál vágy-ügyileg egy gerinctelen csótány-féreg.

Jajj Istenkém van vagy 85 kg...és akkor mi van? Lehet hogy 100szor nagyobb a szexuális kisugárzása, mint másik 4 anorexiás cicababának.

Hááát fiam ezt benézted...ami neked maradt, az a testi és hamarosan a lelki kielégületlenség, mert hát gondolj bele...nem sokára rátalál a hölgy arra a Férfira(!!!) aki önmagáért szereti...szerelemből fognak szexelni akkora orbitálisakat, hogy úúúú!! :P:P Te erről lemaradtál öreg.

^^

19/l

2011. ápr. 1. 01:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyi hogy van elég puszta meg mező...körbekeríttetheted magad a hasonlóan fejlett fajtársakkal, nem muszáj ám emberek között élni.
2011. ápr. 1. 01:19
 20/24 SA_milady ***** válasza:
100%

Szerintem csak akkor kezd vele újra, ha őszintén elmondod neki, mint itt, hogy mit érzel, és ő elfogadja ezt a szitut. Rizikós, mert ő szerelmes, és mindig többet akar majd, mint csak szexet. Le kell ülj magaddal is, és tisztáznod kell, mennyire engeded, hogy a barátaid befolyásoljanak. Ne légy skalpvadász!

Amúgy próbáld meg megismerni, mint embert, ne csak azt nézd, hogy van pár felesleges kilója, lehet vannak neki más téren is pozitívumai.A szex szerelemmel párosítva csodálatos élmény! Lehet meg tudod szeretni, és merd felvállalni. De ha úgy érzed, nem megy, akkor ne annak árán légy boldog, hogy más szívét összetöröd. Mert bármilyen macho vagy, fog fájni tőle a lelked. Lelkiismertebeli problémát okoz, hisz másképp miért is kérted volna ki a véleményünket? Sok sikert!

2011. ápr. 1. 08:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!