Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy hódítsak vissza? Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsak vissza? Egy olyan csajt akit a barátaim elött szégyelek de viszont imádok vele dugni.

Figyelt kérdés
A barátaim előtt azért szégyelem mert van vagy 85kg.Én is csak azért dugtam meg mert megsajnáltam 2éve szerelmes belém. megdugtam isteni volt nagyon vágyom rá hogy vele legyek szexuálisan de ennyi.ő most elzavart mert rájött hogy semmi komolyat nem akarok.
2011. márc. 31. 23:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne rombold magad tovább, van bajod így is..
2011. márc. 31. 23:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem fejtsdmár ki bővebben a kommented.
2011. márc. 31. 23:41
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaza volt. Újból meg akarod alázni, azért kéne?
2011. márc. 31. 23:42
 4/24 anonim ***** válasza:
83%

Ez tök szemétség a csajjal szemben...

18/L

2011. márc. 31. 23:42
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom én megalázni mivan veletek az hogy dugom szerintek az neki olyan szar.
2011. márc. 31. 23:43
 6/24 A kérdező kommentje:
Amugy meg ahelyett hogy beszoltok adjatok valami jó tanácsot mert mióta elhagyott 2 hónapja senkivel nem dugtam olyan jót mint vele ugy hogy sürgősen kellene a válasz mert kielégületlen vagyok.
2011. márc. 31. 23:46
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a csajt alázza meg.. Saját magára is rombolólag hat, ha egy ilyen kapcsolatot tart fenn.

Milyen önbecsülésed van kérdező? A barátaid előtt nem mered vállalni, hogy épp nagy kofferba pakolsz? És titokban akarod csinálni? Úgy, hogy már lepattintott a csaj?? És egy ilyen csaj, aki nemigen válogathat? Érzed, hogy nem csak részleteiben sánta a dolog?

2011. márc. 31. 23:47
 8/24 anonim ***** válasza:
90%

Az első komizó találóan szólt.

Te mit érzel a lány iránt ?

Foglak Duglak ? ugyanmár ezt a csajt sütheted.

Bár ha van még 1 kiss mákod nála viszafogad ha anyira szerelmes és naív, hogy higgyen neked.

Nem akarlak megbántani, de járj el kicsit Csoport terápiára, ahol + tanulhatod az Emberi együtélés szabályait, és a Nőket illne tissztelni is.

arról nem beszélve, hgy Szegénykét haza is vákad, mert ő szeretett.Te pedig kihasználtad.

Gratula

2011. márc. 31. 23:47
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

Igen, sz*r!

Tudod miért? Azért mert ő azért dugott veled, mert szerelmes volt beléd. Te meg csak kihasználtad.

De ha tanács kell, hát tessék: mondd meg neki, hogy komolyan gondolod, és bebizonyítod azzal, hogy felvállalod a barátaid előtt is. Másképp úgyse fogja elhinni.

2011. márc. 31. 23:48
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Van két kezed, válassz közülük.

A barátaid előtt szégyelled? Csak megdugtad, mert sajnáltad, most meg magadat sajnálod, hogy nincs kivel dugni? Nem is ő kell, csak egy luk, mert kielégületlen vagy? Emberileg nem tiszteled, csak a dugásra kell? Ő szerelmes volt, te meg csak használtad? És még komolyan kérdezed, mi ebben a megalázó? Tényleg nem érted? Akkor próbáld 30 másodpercre a helyébe képzelni magad.

2011. márc. 31. 23:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!