Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az unokatestvérekkel való szexuális kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Semmi együtt lét , együtt járás , össze házasodás , gyerek csinálás :D stb... Csak szexuális kapcsolat védekezéssel persze... Havonta 1x , Szerintem nem gáz egyáltalán ti mit gondoltok rólla ? Ne oltsatok le pls csak kíváncsi vok... Én nem csinálom unokatestvérekkel csak ha lenne rá lehetőség és alkalom ki próbálnám 1-2 vel :)2011. márc. 30. 21:16
21/29 anonim válasza:
én benne lennék, ha egyszer rohadtul nem vártestvér akkor mért ne?:D
22/29 A kérdező kommentje:
Igen énis erről beszélek... Nem édes testvérekkel gondoltam meg 1. unokatestvérekkel... Hanem a szülők ( unokatestvéreinek ) gyerekeivel...:D
2011. márc. 30. 22:18
23/29 anonim válasza:
Na, persze csak azt nem ertem mi a plane..ha van mar jelolt aki nagyon tetszik neked es tortenetesen 2-dik v. 3-dik unokatestvered akkor mondjuk..de csupan a nagyzolas kedveert eleg vicces.Raadasul ez a legjobb:"ki próbálnám 1-2 vel :)". Szoval itt nem arrol van szo, hogy neked tetszik egy konkret unokatestvered csupan azert mert valami miatt izgat az otlet kiprobalnad 1-2 unokatestvereddel..na ez a resze az erthetettlen
24/29 anonim válasza:
az emberi hülyeség az evolúcióval egyidős
25/29 anonim válasza:
szerintem meg ha csak a másodunokatesód (ahogy te írtad, hogy szüleid unokatestvéreidnek a gyereke), akkor ne hívd csak szimplán unokatesódnak, mert mindenki arra fog gondolni, hogy elsőfokú, és az azért eléggé más téma.
26/29 anonim válasza:
én 12 éves vagyok és naponta 3x megrakom az uncsimat, aki mellesleg 11 éves, yeah belecsapok a lecsóba küldöm neki, anál,orál, minden, néha áthivom havereket és megy a szandvics . xD
27/29 A kérdező kommentje:
Aham hogyne... Kezdjük ott hogy még F***od sincs meg a 11 éves lánynak 3 miliméter sincs a bejárat... Ez vagy 1 vicc volt vagy ez a kölyök álmodott valamit :D
2011. márc. 31. 20:50
28/29 anonim válasza:
látszik hogy milyen szinten vagy, még a hülyeséget is színigazságnak fogod fel.... hasonló évjáratú vagy te is úgylátom mint a legtöbb minimax néző
29/29 A kérdező kommentje:
Magor adj nekem 1 elérhetőséget 1 e-mailt vagy 1 telefon számot de még az MSN is jó meg oldás és majd ott pofázz nekem de nem vagy te olyan bátor hogy e 3 elérhetőség közül 1et is adj meg nekem ugyanis csak itt tudsz pofázni... Csak itt van neked nagy szád...
2011. ápr. 1. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!