Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az unokatestvérekkel való szexuális kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Semmi együtt lét , együtt járás , össze házasodás , gyerek csinálás :D stb... Csak szexuális kapcsolat védekezéssel persze... Havonta 1x , Szerintem nem gáz egyáltalán ti mit gondoltok rólla ? Ne oltsatok le pls csak kíváncsi vok... Én nem csinálom unokatestvérekkel csak ha lenne rá lehetőség és alkalom ki próbálnám 1-2 vel :)2011. márc. 30. 21:16
11/29 anonim válasza:
Az unokatestvérem, nő mindent kipróbált, 2 férfival, aztán leszbi nővel, aztán szexturizmus, aztán 65 éves vén f.asz volt évekig az élettársa, aztán évfolyamtársakkal vizsgajegy miatt.
Hát vannak ilyen emberek, nagy szexuális étvágy kell hozzá.
Én undorodnék tőle, meg aztán a gumi is kilyukadhat és így születnek a nyomigyerekek.
12/29 anonim válasza:
én azt gondolom hogy vagy elmebajod van, vagy csak szimplán elb*szott a természet
13/29 A kérdező kommentje:
Egyik tipped sem jött be én sajnállak téged...
2011. márc. 30. 21:31
14/29 anonim válasza:
költözz ki írországba, ott divat családon belül gyereket csinálni.. meg is látszik hogy van 1-2 (tízezer) tolókocsis.. ennyire perverz hogy lehet valaki? szerintem sokat hokizol, keress magadnak egy barátnőt
15/29 anonim válasza:
Ha nem úgy szeretitek egymást mint testvérek, és amíg nem tud róla rajtatok kívül más, szerintem oké. Mindig úgy tartottam, hogy nem baj ha perverz valaki, csak a szexpartnerén kívül ne tudjon róla senki.
16/29 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ , Magor szerintem a kérdést olvasd el figyelmesebben esetleg ha nem tudod ajánlok szemcsit , a kérdésemben az áll hogy csupán csak szexuális kapcsolat , nem pedig gyerek csinálás -.- és ( 2. ) vagy ( 3. ) esetleg 4. unokatestvérrel gondoltam nem édes testvérrel és 1. unokatestvérrel.
2011. márc. 30. 21:42
17/29 anonim válasza:
bocs, én mindig találtam eddig magamnak az életben szexpartnert, nem kellett a családtagjaim között szemezgetni (hányinger)
18/29 A kérdező kommentje:
Én sem onnan szemezgetem , az unokatestvéreid nem a család tagjaid a családtagjaidnak az édes testvéredet és a 2 szülődet illik meg nevezni. Az unokatestvér az a szüleid unokatestévérnek a gyerekei akikhez szinte már semmi közöd nincs csak unokatestvérnek nevezzük őket... Egyáltalán nem szégyen meg fektetni őket majdnem olyan mint 1 idegen főleg ha nem tartod a családjával a kapcsolatot....
2011. márc. 30. 21:58
19/29 anonim válasza:
magyarázd csak meg nyugodtan a nyomorodat, ha ettől jobb lesz neked
20/29 A kérdező kommentje:
Jójó valóban veszek neked 1 szemcsit :) Ugyanis azt sem tudtad ki olvasni hogy nem kérek off-ot ( oltást ) Mert csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést de az ilyen pancserek mint te csak oltogatni tudnak nem baj Magor kapsz 1 szemüveget tőllem és majd csendben maradsz !!!!!!
2011. márc. 30. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!