Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elfogyhat a spermám gyorsan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogyhat a spermám gyorsan? Többi lent!

Figyelt kérdés
ha naponta 1-szer kiverem akkor mindig jön sperma!a sperma se végtelen,nem?ha minden nap kiverném akkor mikor fogyna el ha eltud fogyni?és a kiverésne ütésre gondoljatok mert valaki úgyis ideír valami hülyeséget azértis hogy szórakozzon!maszurbálásra gondolok!hogy egyértelmű legyen
2011. márc. 30. 16:58
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
a gyökerek az osztálytársaim és nem tudom levéltani őket!és én nem 2-es voltam!
2011. márc. 30. 17:20
 22/35 anonim ***** válasza:
mégis többet tudok nálad én voltam aki azt a monologot írta a szaporodásról.
2011. márc. 30. 17:22
 23/35 A kérdező kommentje:
oké de nekünk olyan tanárunk van hogy...!a hajad égnek áll az óra végén!
2011. márc. 30. 17:24
 24/35 anonim ***** válasza:

Utolsó, de ugye mindhiába írtad le, mert a férfiak akkor sem, ezek után sem tudnak szaporodni és punktum:DD

Az, hogy itt kérdéseket lehet feltenni, nem azt jelenti, hogy a retardáltakat nem tereljük a könyvek elé. De ha még kedved sincsen olvasni, hát nagy karriered lesz fiam. Sok sikert az élethez.

2011. márc. 30. 17:25
 25/35 anonim ***** válasza:
A FÉRFIAK NEM TUDNAK SZAPORODNI!!!!!! hát ez nagyon nagyon jó
2011. márc. 30. 17:26
 26/35 A kérdező kommentje:
17:25 én egy értelmes mondatot akartam hallani és nem egy kis regényt mert abból is csak 2 mondatot írnak válaszként a kérdésemre és nem akarom a kisregényből kikeresni ha valaki tudja az válaszoljon!és kész!
2011. márc. 30. 17:28
 27/35 anonim ***** válasza:
a nők se tudnak szaporodni.. -.- nem termékenyíti meg őket valami szellőcske... gondolkozz már ember mielőtt hülyeségeket beszélsz. a szaporodáshoz kell egy férfi meg egy nő ( petesejt és hímivarsejt) és ha azok találkoznak létrejön a megtermékenyítés.. tehát férfi a nő nélkül és a nő férfi nélkül KÉPTELEN utódot létrehozni!!
2011. márc. 30. 17:38
 28/35 A kérdező kommentje:
én nem azt montam hogy a nő szaporodik hanem hogy ő szül!és lehet hogy 2-ős munka de akkor is a nő szül!b+
2011. márc. 30. 17:42
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem fogy el a sperma.
2011. márc. 30. 17:56
 30/35 anonim ***** válasza:
Nyelvtanból is szar voltál, nem csak bioszból...
2011. márc. 30. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!