Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elfogyhat a spermám gyorsan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogyhat a spermám gyorsan? Többi lent!

Figyelt kérdés
ha naponta 1-szer kiverem akkor mindig jön sperma!a sperma se végtelen,nem?ha minden nap kiverném akkor mikor fogyna el ha eltud fogyni?és a kiverésne ütésre gondoljatok mert valaki úgyis ideír valami hülyeséget azértis hogy szórakozzon!maszurbálásra gondolok!hogy egyértelmű legyen
2011. márc. 30. 16:58
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
igen de hol kérdezzem meg ezt mongyuk?mert ide azok is járnak akik megakarnak tudni dolgokat!és vannak itt 13 évesek is meg 16 meg minden korosztályban tinédzser!és ha máshol nem tudjuk megkérdezni akkor muszály itt!
2011. márc. 30. 17:11
 12/35 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el sügér, és utána irkálj ilyen "bölcsességeket"! -.-"

[link]

2011. márc. 30. 17:12
 13/35 A kérdező kommentje:
azt miis tanultuk amit írtál csak azt nem hogy élete végéig szaporodó képes!és szar vagyok bioszból!de akkor sem szaporodnak a férfiak!
2011. márc. 30. 17:13
 14/35 anonim ***** válasza:

"igen de hol kérdezzem meg ezt mongyuk?"

Iskolában...de, ha figyeltél volna, akkor nem kéne kérdezned sem. -.-

2011. márc. 30. 17:14
 15/35 A kérdező kommentje:
nem olvasom el nincs kedvem!csak egy mondatot akartam hallani és megkaptam "te sügér"
2011. márc. 30. 17:15
 16/35 A kérdező kommentje:
persza kérdezzem meg kiis röhögnek!talán a tanár nem!
2011. márc. 30. 17:15
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

"szar vagyok bioszból!"

Na látod, ebben 100%-ig egyet értek veled!

2011. márc. 30. 17:16
 18/35 A kérdező kommentje:
igen 3-as vok belőle!
2011. márc. 30. 17:17
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem mit kell csesztetni szegényt. Aki meg azzal jön, hogy ez +18-as rész az prűd és álszent...inkább itt kérdezze meg a gyerek, ha valamivel nincs tisztában.
2011. márc. 30. 17:17
 20/35 anonim ***** válasza:

Ti minek jártok iskolába? "Megkérdezem ki is röhögnek"? Milyen suliba jársz te? Mi van veletek fiatalok?

Tanár biztos nem fog a többiek meg gyökerek. Én is kettes voltam bioszból mindig mégis vannak olyan dolgok amiket jó tudni. Vagyis nálunk ez volt a kettes szint amit én leírtam.

2011. márc. 30. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!