Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elfogyhat a spermám gyorsan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogyhat a spermám gyorsan? Többi lent!

Figyelt kérdés
ha naponta 1-szer kiverem akkor mindig jön sperma!a sperma se végtelen,nem?ha minden nap kiverném akkor mikor fogyna el ha eltud fogyni?és a kiverésne ütésre gondoljatok mert valaki úgyis ideír valami hülyeséget azértis hogy szórakozzon!maszurbálásra gondolok!hogy egyértelmű legyen
2011. márc. 30. 16:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

-.-

szerinted van egy zsák a hasadban ami tárolja a spermát?...

az egyfolytában termelődik, ha kijön kijön, ha nem akk meg felszívódik...

lehetsz vagy 12

2011. márc. 30. 16:59
 2/35 A kérdező kommentje:
tudom hogy termelődik csak rosszul fogalmaztam meg és azt nem tudom hogy a végtelenségik termelődik-e!és 15vagyok ha tudni akarod!
2011. márc. 30. 17:01
 3/35 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos nem fogy el, de lehet, hogy a te esetedben jobb lenne, mert akkor legalább nem tudnál szaporodni.
2011. márc. 30. 17:01
 4/35 A kérdező kommentje:
a férfiak nem szaporodnak csak a nők tudnak szülni!
2011. márc. 30. 17:03
 5/35 anonim ***** válasza:
utolsó XDDDDDDD
2011. márc. 30. 17:04
 6/35 anonim ***** válasza:
Igen. A férfiaknál, ha csak nem betegek. A sperma halálukig termelődik.
2011. márc. 30. 17:04
 7/35 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. -.-

2011. márc. 30. 17:08
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

"a férfiak nem szaporodnak csak a nők tudnak szülni!"

A szaporodás és a szülés két külön dolog te Einstein.

:DDD

2011. márc. 30. 17:08
 9/35 A kérdező kommentje:
de a férfiak akkor sem tudnak szaporodni!
2011. márc. 30. 17:09
 10/35 anonim ***** válasza:
45%

BIOLÓGIA!!!!! TANULJÁÁÁÁÁ'!!!!!!

Hogy szaporodik az ember? Biosz 7-dik osztály közösüléssel.

MI kell a közösüléshez? Két ellentétes nemű ember.

Hogy történik a közösülés? A férfi a nő a hímveszőt belehelyezi a nő vaginanyílásába és ki-be mozgatva izgatja hogy az eakulájon (vagy mit csináljon) ezek után a férfi hímveszőjéből sperma lövel a nő vaginájába és a spermiumok elindulnak a petékhez a petevezetéken keresztül, oda érnek és egy darab megtermékenyíti a petét (ritkább esetbe több ilyenkor születnek az ikrek). Szóval lehet hogy a nő tud szülni de kell hozzá férfi is vagyis legalább a spermája a mai világba.

Lehet pár dolgot rosszul írtam le de a lényeg benne van.

És szintén biosz csak 9 vagy 10-dik osztály a de lehet ezt is tanítják 7ibe a férfi az élete végéig nemzőképes.

2011. márc. 30. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!