Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok lenne esélyem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok lenne esélyem a tanáromnál?

Figyelt kérdés

Én 18/F ő 42/L de nem az öreges fajtából hanem a dögösből:)

Mind1 szóval Törit tanít férje nincs.Onnan gondolom hogy akarhat valamit mert mindig ilyen mellkivágásos ruhát vesz fel és odajön a padomhoz és bedől nekem hát gondolhatja hogy mit fogok nézni:D Meg mivel elég gyéren állok tőriből és itt az érettségi különórát tart nekem már egy hónapja és volt már nem egy olyan mondata ami félreérthető volt.Egy hete elcsentem az egyik bugyiját mikor magamra hagyott hogy olvassam át a leckét.Úgy voltam vele hogy annyi van nem veszi észre,de észre vette mert tett egy megjegyzést hogy már vagy 3 napja nem találja a bugyiját!Most komolyan ezt miért közölné velem ha nem akar valamit(vagy rájött hogy én voltam)?

Szerintetek akar tőlem valamit vagy csak álmodozom?Ja és szerintetek vissza kéne adnom a bugyit?

2011. márc. 30. 15:40
1 2
 11/19 almighty77 ***** válasza:

szia, pár takitka: vigyél neki virágot magánórára, olyan célzattal hogy azét kapja mert olyan aranyos veled és jól tanit. ha elpirul és ezt látod az arckifejezésén, akkor hivd el ebédelni, vagy ajánld fel hogy főzzetek valamit közösen (ez jobb bszerintem és nem bukhattok le), ami estébe nyulhat és bármi megtörténhet, mert ne feledd ő már egy érett nő,nem mehetsz dedós szöveggel. legyél romantikus de ne nyomulj nagyon.

a bugyi témában meg nagy vagy, jó buli lehetett

ui: nekem ezelőtt 20 évvel a matektanárnőm is ilyen kaliberü volt, nagy cicis mindig könyökölt, mélykivágásu felsővel, én el is mentem az óráin, csak azt éreztem hogy már jön is, dehát akkor még 13-14 voltam, és beledugtam, volna minden lukba, hát ez van .

sok sikert

2011. márc. 30. 16:04
 12/19 A kérdező kommentje:

15:57 A napalliában tanulunk és ahol én szoktam ülni pont rálátni és láttam hogy a fiók nyitva és hogy bugyik vannak benne úgyhogy egyet elraktam.

Ferikee: Jah értem de poénnak is jó volt:D

De például az is elég cinkes helyzet volt ez mult hét hétfőn volt hogy becsöngettem beengedett volt rajta egy farmer meg egy átlátszó melltartó de túlzottan nem zavarta hogy látom!Csak mondta "mindjárt veszek egy pólót és jövök" Mondanom se kell hogy azt az 1 órát álló farokkal csináltam végigxD

2011. márc. 30. 16:06
 13/19 A kérdező kommentje:

16:04 kösz a tippet a virág dolgot lehet kipróbálom

A bugyi dologban meg nem voltam annyira nagy:D mert eleinte csak nézegetni akartam aztán hirtelen hallom hogy visszajön a zsebembe nem tudtam mert ott a telefon a másik meg tele volt hülye papír jegyzetekkel úgyhogy a gatyámba dugtam 20 percen keresztül pánikban voltam hogy le ne bukjak:) de sikerült:D

2011. márc. 30. 16:13
 14/19 anonim ***** válasza:
33%

Nekem is bejön a töritanárnő, megvenném a bugyiját tőled. Holnap gyere be hozzám valamelyik szünetben, aztán megbeszéljük a részleteket.

üdv

a tesitanár

2011. márc. 30. 16:16
 15/19 A kérdező kommentje:

16:16 Üdv meg jött a poén gyáros!

Amúgy meg a bugyival két lehetőség van:

visszacsempészem vagy megtartom

2011. márc. 30. 16:18
 16/19 Kingaa1 ***** válasza:
16:16 ez nagyonnagy:))
2011. márc. 30. 16:20
 17/19 almighty77 ***** válasza:

16:18

szerintem meg tartsd meg ha már igy van, gondolj bele milyen szép emlékeket fog majd pár év mulva idézni fel benned, amikor véletlen kezedbekerül. de majd az akkori barátnőd meg ne találja mert akkor bizony hatalmas félreértés is lehet ám ebből:)

34F

2011. márc. 30. 16:26
 18/19 anonim válasza:
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE IS TROBALKOZ/!!!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE xD neked 43 eves a tanarnom es akora a segge mint egy hutoszekreny xD
2011. márc. 30. 16:48
 19/19 anonim ***** válasza:
nekemis volt ilyen dögös 40 éves magyar tanárnő!soha nem volt kivágásos felsőben csak egyszer de akkor majdnem kilátszott az egész melle!és az egész osztály azt nézte legalábbis a fiúk! volt amikor idehajolt teljesen!akkor kb 12 éves lehettem!
2011. márc. 30. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!