Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lenne esélyem a tanáromnál?
Én 18/F ő 42/L de nem az öreges fajtából hanem a dögösből:)
Mind1 szóval Törit tanít férje nincs.Onnan gondolom hogy akarhat valamit mert mindig ilyen mellkivágásos ruhát vesz fel és odajön a padomhoz és bedől nekem hát gondolhatja hogy mit fogok nézni:D Meg mivel elég gyéren állok tőriből és itt az érettségi különórát tart nekem már egy hónapja és volt már nem egy olyan mondata ami félreérthető volt.Egy hete elcsentem az egyik bugyiját mikor magamra hagyott hogy olvassam át a leckét.Úgy voltam vele hogy annyi van nem veszi észre,de észre vette mert tett egy megjegyzést hogy már vagy 3 napja nem találja a bugyiját!Most komolyan ezt miért közölné velem ha nem akar valamit(vagy rájött hogy én voltam)?
Szerintetek akar tőlem valamit vagy csak álmodozom?Ja és szerintetek vissza kéne adnom a bugyit?
Racionális észel nézve ne mozdulj rá mert csak botránylehet ebből. Nem csak a korkülömbség miatt hanem a tnaár diák viszony miatt is. ha kiderül biztos hogy: hir értékü lesz az esemény na meg őt elmarasztalják te sulit váltasz stb.
Viszont mint Kan: Egy döfést megér. De érdemes még puhatolózni kétértelmű kérdésekel és egyéb provokativ célozgatásokal utalni a témára. Mi lenne ha tanárnő...? stb kérdés.
Ferikeee:ez jó beszólás volt,de örülnék ha a kérdésre válaszolnál!
15:49 Nem tehetem mást szinte adta magát a helyzet ott volt nyitva a fiók.xD
Ha megkérdezed van-e Stiffler nevű fia, és látta a filmet az elég 2értelmű lesz, nem poénnak szántam :))
Mondjuk én nem próbálkoznék be nála..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!