Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl sok a masztiból?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és nincs barátnőm, és nem is élek még szexuális életet. Viszont szinte minden nap rárántok van hogy kétszer vagy akár háromszor is.nem túl sok ez?vagy ez normális.gond lehet e belőle? vagy 16 évesen betudható a hormonok túltengésének. tudom, hogy csaj kéne,de most nincs. Normális válaszokat előre is köszi.2011. márc. 29. 16:57
2/8 anonim válasza:
Vigyáz mert elkopik amúgy meg én is így vagyok vele nem lesz bajod.
3/8 anonim válasza:
nekem is volt egy ilyen időszakom, én 15 vagyok most, szerintem nem túl sok, de azért lehetne kevesebb, ha nagyon vágysz rá akkor gondolj nagyidra és akkor biztos nem fogod kívánni vagy igyekezz társaságba lenni, csak nem kezdesz el rárántani a családod vagy tesód előtt
4/8 anonim válasza:
Ha így folytatod tovább, akkor le fog száradni.
5/8 anonim válasza:
3. vagyok, ja és kicsit elferdülhet a farkad, ilyenkor a másik kezedet használd, mert könnyen hajlik de vissza már nehezen megy
6/8 anonim válasza:
A Te korodban nem sok, ilyenkor tombolnak a hormonok. Túlzásba nem lehet vinni, mert az inkább fáj, mint kellemes.
Egyre figyelj, hogy ne siesd el a dolgot.
7/8 anonim válasza:
micsoda tapasztalatok... "könnyen elferdöl, de nehezen egyenesedik vissza" HAHAHA
8/8 anonim válasza:
Nem. Én is naponta többször rántok rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!