Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prostitúcióval kapcs-os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostitúcióval kapcs-os bűncselekmények címmel írom szakdogám, ehhez szeretnék infót. Mi vagy ki késztet 1 embert arra, h a saját testét áruba bocsássa? Ezek az emberek milyen bűncselekményeket szenvednek el, és mit tudnak tenni elkerülésükre?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 21:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ismeretlenül is ennyire őszinte vagy:)!Ha nem sértelek meg,akkor szívesen beleírnám a dolgozatomba a történeted.Ha kedved és időd engedi,örülnék neki,ha pár mondatba megfogalmaznád és elküldenéd,ha személyesnek érzed,akkor privát mail címemre!Köszönöm még egyszer!!!
2009. márc. 1. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy ember, aki békés és szitkozódás mentes dolgokat ír. Köszönöm a hozzászólásod, és örülök akik nem ez alapján ítélkeznek. Lehet szerencsés ember vagyok a "kollégáim", akiket én ismerek mindenki önmaga választotta ezt az utat. De sokan sajnos nem így vannak, 1 lányt ismertem akinek a párja minden pénzt elvett tőle és amikor idejött ahol most én dolgozom teljesen meglepett volt, hogy itt nem verik, az előre megbeszélt időben hazamehet és a pénzét is megkapja. Nehéz belőle kiszállni, mert hát valamilyen formában könnyű és gyors módszere a pénz szerzésnek, nehezen hagynám abba én is, de amíg össze nem gyűjtök annyit, hogy saját vállalkozásom is legyen, és gondtalan életem, addig én is csinálom. Ha lenne más én is váltanék, de sajnos nincs.

Lelkileg tényleg megvisel kicsit, mert sajnos ezt nem lehet senkinek elmondani, ha esetleg rossz napod volt, vagy valaki bunkó volt veled a vendégek közül. Nehéz így élni picit, de még mindig könnyebb mint itthon idegeskedni a havi 80-120 ezer forintnyi fizetésért. Volt, hogy egyszer abbahagytam fél évre, és elhelyezkedtem dolgozni és ideges voltam sokat, hogy nem tudok annyit félretenni, (sőt egyáltalán nem tudtam félretenni és még a félretett pénzemhez is hozzá kellett nyúljak)mint amit megszoktam, így visszamentem.

Soha nem tanácsolnám senkinek hogy csinálja, mert csúnya dolog és senki nem tanácsolhat valakinek olyat ami rossz, de a saját bőröm tapasztalom, hogy valamivel jobb mint az a havi 100 ezer forint. Embere válogatja. Én azért örülök, hogy egy ilyen ember írt mint te aki nem torkolt le és nem nevezett egyből mindenféle ócska riba...ncnak

2009. márc. 1. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, hogy válaszoltál, és igen, szívesen beszélgetnék Veled privátban is - bár nem azért, mert a gyakorlatban érdekelne ez a munka, hanem mert a Kérdező által és az általam feltett kérdések foglalkoztatnak a prostitúcióval kapcsolatban.
2009. márc. 1. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel az alábbi címen:kisshencike@gmail.com

bármire őszintén válaszolok, nekem is jó kicsit kibeszélni magam

2009. márc. 1. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
De kérdezhettek itt is nyugodtan, itt is válaszolok mindenre, mert elég személytelen, nem lát senki és nyugodtabban árulok el titkokat is ezzel kapcsolatban
2009. márc. 1. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!