Miért baj az ha kimondjuk hogy kik követik el a bűncselekményeket?
Ha azt mondom hogy "a bűncselekmények nagy részét cigányok követik el"-az miért rasszizmus vagy diszkrimináció?
Ezzel nem sértettem meg őket csak megállapítottam egy egyébként nyilvánvaló tényt.
Nem azt mondtam hogy "azok a büdös szemét retek cigányok lopnak csalnak hazudnak".
Nem sértegettem őket az előbb lévő megállapításommal hanem mondtam róluk egy tényt.
"Ha azt mondom hogy "a bűncselekmények nagy részét cigányok követik el"-az miért rasszizmus vagy diszkrimináció?"
Azért, mert származás alapján különböztetsz meg.
Viszont ha az illető is cigánynak vallja magát, akkor hivatalosan, a jog szerint nem az. Max. akkor, ha ez alapján azt mondod, hogy a cigányok bűnözők.
Az előbbit csak a demagóg szókifacsarók szokták rasszizmusnak titulálni.
> Nem sértegettem őket az előbb lévő megállapításommal
> hanem mondtam róluk egy tényt.
Egy olyan tényt, amit egyesek nem akarnak hogy kimondj.
Hogy miért?...
Szerintem meg mindenki elköveti, ha rá van kényszerülve mert csóró, ha cigány ha nem.
Elvégre éhen nem halhat senki sem, és meztelenül sem járhat.
Nem csak a lopás számít bűncselekménynek...
Naponta kötnek bele csoportosan minden ok nélkül cigányok más emberekbe csak hogy jól elverhessék...
Velem is volt hasonló...
Vagy ha valakit a visszapillantó tükröddel súrolsz vezetés közben mert nem volt rá képes hogy körül nézzen és a kiccsalád meglincsel miközben megnézed hogy megsérült-e az sem étellopás...
De ha az illetőre rámondod, hogy cigány, csak azért, mert barna a bőre, az már vehető rasszizmusnak, mert származás alapján különböztetsz meg.
Viszont ha ő is cigánynak vallja magát, akkor ennyivel még no problemo. A probléma ott kezdődik, ha már azt mondod, hogy a cigányok ezt csinálják. Vagyis ez egy jellemző cigány tulajdonság, tevékenység. Az már igen erősen rasszizmus.
""a bűncselekmények nagy részét cigányok követik el"-az miért rasszizmus vagy diszkrimináció? "
Mert fehérgalléros bűnözés is van. Kár, hogy nem veszed észre, hogy ezek a gallérosok a szemed is kilopják és mindeközben te ehhez még asszisztálsz is adó formájában.
Egyébként nyugodtan mond ki, hogy van cigány bűnözés. Mást sem hallani a médiából, mint hogy azon vitatkoznak, hogy hogyan lehet ezt nevezni. Ahelyett, hogy tenni próbálnának ellene.
UI: egyébként megvetem a szélsőjobboldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!