Már ha vannak ilyen lények, akkor azok tudják mi jár a fejünkben anélkül hogy kimondanánk? VAgy csak azt tudják ha kimondjuk a dolgokat?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 20:11
1/10 anonim válasza:
Ő.. kicsit értelmetlenül kérdezel de..
Nem.. nincsenek gondolatolvasók. Ha valamit kimondasz meg mindenki tudja ha hallja.
2/10 Tom Benko válasza:
Nincsenek ilyen lények, úgyhogy nem tudnak a gondolatainkban olvasni.
3/10 anonim válasza:
ezen már én is gondolkoztam.szerintem csak Isten képes erre.
4/10 anonim válasza:
Nem, nincsenek. Olyanok vannak, akik nagyon-nagyon jól olvassák a testbeszédet, a szemedben megnyilvánuló érzéseket, és ilyeneket. Kicsit meglepő, hogy néha már előre tudják néhány gondolatod, de ez csak nagyon jó emberismeret.
5/10 anonim válasza:
Vannak. Szerintetek 404-el hogy kommunikáltak?
6/10 A kérdező kommentje:
mi az a 404?:O
2011. jún. 21. 11:53
9/10 anonim válasza:
ő csak egy jó írókézséggel megáldott, viszonylag szük látáskörű, kreativistáshiányos hitetgető.
10/10 anonim válasza:
úgy hallottam egy moderátor aha.az ezo téma egyik szerkije vagy ijesmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!