Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prostitúcióval kapcs-os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostitúcióval kapcs-os bűncselekmények címmel írom szakdogám, ehhez szeretnék infót. Mi vagy ki késztet 1 embert arra, h a saját testét áruba bocsássa? Ezek az emberek milyen bűncselekményeket szenvednek el, és mit tudnak tenni elkerülésükre?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 21:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
nem talál munkát, nincs pénze!!!
2009. febr. 25. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzájárulhatok a sikeres szakdolgozatodhoz....egy példát tudok hozni, 15 éves lány, nem túl szép, ám a sarkon nem ez a lényeg. Varrónőnek akart tanulni, de úgy gondolta,ebből sohasem tud megélni, sőt tanulni, szenvedni kell hozzá. Így felhívott egy közismert k.u.rvafuttatót, aki azonnal könnyített a helyzetén.Ő még nem tudja mire vállalkozott, de szakmabeli társait gyakran ütik,kényszerítik, az ellátásukat csak ígérgetik, kaját naponta egyszer kapnak, tisztálkodára is alig van lehetőségük.
2009. febr. 25. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is ezt az oldalt ajánlom:

[link]

Sajnos most időlegesen bezárt a tusarok.org fórum, pedig ott volt erről külön topik... Hamarosan megnyílik, és lesz alkalmad megnézni. Linkekkel stb. együtt kincsesbánya a szakdogádhoz. De ha akarsz írhatsz nekem privit, hogy pontosan hol miből stb. írod, és megpróbálok segíteni. Feminista vagyok, gender szakirányban egyetemi oktató, és ismerek egy exprostituáltat, aki részletes beszámolót tud Neked első kézből adni.

A lényeg: általában a prostituáltak korábbi életükben megerőszakolt, bántalmazott emberek, és ezért összeomlik az önértékelésük, úgy gondolják, nem sokat érnek. Mindez együtt jár a látszólag könnyen szerzett pénz vonzerejével, és ennek a világnak a felszínes csillogásával. (bár ebben ugye vannak fokozatok).

Legtöbbször csak droggal tudjál elviselni, ami velük történik, illetve sok visszaélés van, megverik, megerőszakolják őket. A stricijük itt a fő bűnös (beszéltem olyan prostituálttal, aki esetében a strici az élettárs is egyben...) és a kuncsaftok, akik fenntartják ezt az intézményt!!!

Most jutott eszembe, van is egy régebbi konferencia anyagom, megpróbálhatom Neked előkeresni, ha kell.

2009. febr. 25. 21:23
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem olyan tudományos a lélektana, de Paolo Coelho: 11 perc, nagyon jó könyv, és erről szól. Bár gondolom, így szakdoga előtt nincs nagyon időd ilyenekre. De amúgy is jó elolvasni, nekem tetszett.
2009. febr. 25. 22:00
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Engem a pénz vonzott. Sokat keresek és keveset költök, már van a szekrényben elég sok. 1-2 évig csinálom és utána abbahagyom. De lesz házam stb... Nekem ennyit megér. Régen én is azt mondtam, hogy fújj, mára már mást mondok, pedig én is úgy kezdtem bele, hogy sírtam az első közben és majdnem hánytam. Most meg már meg se "kottyan". Lepontozhattok. De attól én még mindig jól vagyok.

Büncselekményről tudok, de velem még nem történt, egyszer voltak nagyon erőszakosak de akkor pózt váltottam és én diktáltam ahogy nekem jó.

Elkerülése: ne menj prostinak

2009. márc. 1. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: én külföldön dolgozom egy privát házban, minden aktus után fürdöm, csak gumival csinálok mindent, nem csókolózom és eszem rendesen, tiszta ruhám van, nem vernek sőt aranyosak a hausdámák. Minden este megkapom a pénzem. Persze nem lehet válogatni. Ha egy vendég kéret akkor menni kell, lehet 3 lába, büdös, magas, alacsony vagy kínai.
2009. márc. 1. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Megnyílt újra a fórum, innen szemezgethetsz infókat:

[link]

2009. márc. 1. 18:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak: Köszönöm,hogy megosztottad velem a személyes élményed és tapasztalatod,nagyon hálás vagyok érte:)!!!Ha a bűncselekményekkel kapcsolatban lenne infód,akkor a timy0728@freemail.hu címre szeretettel várom,ha nem vagyok tolakodó...Előre is köszönöm,szép napot
2009. márc. 1. 18:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Előttem szóló: én nem a prostituáltakat ítélem el, - ezért nem is pontozlak le amúgy is, miért tenné bárki, hiszen a kérdést megválaszoltad! - hanem magát az intézményt, és azokat, akik ezt fenntartják és igénybe veszik. Szerintem az emberkereskedők, futtatók és a kuncsaftok a bűnösek, nem a prostituáltak, akiket gyakran kényszerítenek erre. (Apropó - ha kérdezhetek Tőled - Tapasztalataid szerint a "lányok" hány százaléka választja ezt önként, és hányat kényszerítenek?) Én nem hiszem el, hogy ezt egy nő autentikus döntéséből kifolyólag választja, és nem úgy "sodródik" bele - mit gondolsz erről? (Persze csak ha van kedved válaszolni) Most már benne vagy, megszoktad, "hozzáedződtél" :( - úgy vagy vele, "végigcsinálod" - de ki tudsz majd könnyen szállni? És az is sokat elmond, hogy másnak nem tanácsolnád, hogy prostituáltnak menjen.

Vigyázz Magadra, és remélem, a lehető legkevesebb testi-lelki sérüléssel keveredsz majd ki ebből...

Hypathia

2009. márc. 1. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Bűncselekménnyel kapcsolatban nem nagyon tudok mondani semmit, egy lányt egy vendég kidobott az ablakon mert nem volt neki elég jó mint azt elvárta volna, de hát az beteg ember volt. Atrocitások értek engem szép számmal, arról tudok beszámolni, de hát ezzel számolni kell egy ilyen lánynak mint nekem. De én mindig azt mondom megérí, mert lassan megvan egy házra valóm, amit készpénzben kifizetek, nem kell 25-30 évre eladnom magam egy banknak havi 50 ezer forinttal. Még 1-2 év "munka" és a gyerekemnek nem kellesz nélkülöznie, a családomon segítek, mert megtehetem, hogy nem kölcsönadok nekik pénzt, hanem azt mondom, hogy anyu hagyd nem kell megadnod. És a lelki béke (ha egy prostinak lehet ilyen), hogy nem félek, hogy mi lesz holnap, vagy a jövő héten lesz e kenyérre való, vagy gázszámlára. Ismétlem okosan csinálom és nem költök sokat. Már bocsánat hogy sokat okoskodom, de le kell írnom, hogy attól ugyan az a nő vagyok aki előtte, ugyan úgy átadom a helyet az idősöknek a buszon, és ugyan úgy imádom a szüleimet és a testvéremet és ők is engem, bár ők nem tudják mit csinálok. Ha gondolod írok privátba is ha kíváncsi vagy valamire ezzel a munkával kapcsolatban.
2009. márc. 1. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!