Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Komolyan ennyire erdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Komolyan ennyire erdekel titeket, hogy egy lany szuz e vagy sem? Miert ilyen nagy dolog ez az egesz? 17/L

Figyelt kérdés
En lany letemre sosem ugy fogtam fel ezt az egeszet, hogy jajj most ez ilyen meg olyan nagy ertek... most akkor en szamit rossznak? vagy masok viszik tulzasba a dolgokat?
2011. márc. 28. 17:08
 1/8 tsz-tag ***** válasza:
Igen komolyan dolog ez...ha nem ő az első a fiunak a srác azt isgondolhatja hogy nem fogja annyira szeretni vagy valami hasonló...sokmindenre lehet következtetni ebből
2011. márc. 28. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:

20 fölött már leszarjuk hogy a lány szűz e vagy nem. :D

Mivel 20 fölött nagyon ritka ma már a szűz csaj 16 fölött is eléggé már. Esetleg szűz fiúkat szokta érdekelni mert attól tart hogy nem lesz elég a csajnak a csaj már tapasztaltabb stb stb.

2011. márc. 28. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Szexbe bennevagy?:D
2011. márc. 28. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem csak annyiban érdekel, hogy volt e már sok, esetleg túl sok fiúval előttem. Egyébként nem zavar, ha nem szűz és nem érdekelnek a részletek
2011. márc. 28. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
para a kritikától XD
2011. márc. 28. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Van akinek fontos van akinek nem.

Szemelytol fugg.Ne altalanositsatok!

2011. márc. 28. 19:47
 7/8 szamo77d ***** válasza:

Nekem nem volt egyetlen szűz bnőm sem. Én örültem neki, hogy nem nekem kell az első, többnyire fájdalmas közösü-

lést megtennem velük. Hallottam ugyanis, hogy mikor ez az

első történik és fáj, a lányok egy része megutálja azt a

fiút, aki ezt tette vele! Tudják, hogy ez nem racionális,

de mégis így van!

2011. márc. 28. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekel .. de én pl szeretem ha bnőm még szűz , addig a kis ideig amig az ^^
2011. márc. 31. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!