Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rágódok ilyen dolgokon? Szerintetek van okom rá, komolyan érdekel mások véleménye.
A helyzet a következő van egy barátnőm(18) valamivel több mint 3hónapja járunk,de már kb 4hónapja ismerjük egymást.A helyzet a következő ezalatt az idő alatt (3hónap) több élményt kaptam ő is én is mint pl a volt 1éves kapcsolatomban,ez azaz igazi heves szenvedélyes kapcsolat kezdés, hihetetlen jó.A gond az hogy a lánynak volt előttem egy 4hónapos kapcsolata,a srác egy tróger volt, de tényleg csalta a lányt is,meg egy tanulatlan ember volt,szakított is vele aztán jöttem én spontán.És még az ismerkedésünk alatt ugye előjöttek az exkapcsolatok gyors tisztázása és akkor még nem zavart de mára már igen, hogy mesélte h az előttem lévő kapcsolatában mennyire jó volt a szex mert az ez előtti barátja előtt nem igazán volt jó,de mást nem igazán szeretett a srácba mert egy bunkó volt,meg viszonylag hamar odaadta magát neki ez már akkor is zavart engem, ő is mondta h hülyeséget csinált de hát levette őt a lábáról azzal h szép dolgokat mondott neki..elhiszem tényleg ilyenek a csajok ezért nem hibáztatom,csak zavar.Lényeg a lényeg mikor kb 1hónaposak voltunk akkor még a srác hívogatta néha és beszélgettek,volt h el akarta hívni bnőmet h találkozzanak kezdjék újra ,nem illek vele össze stb... mondhatom b@szta az agyam rendesen de nem mondtam semmit mert őszintén mindig elmondta miért hívta fel miket beszéltek,és neki kell lekoptatni a srácot nem nekem...nyilván ha már nagyon rámenős kell egy kis rásegítés tőlem is de erre nem kellett sort keríteni,erre tegnap megint hívta hosszú idő után,most már igazából általános dolgokról beszéltek,bár egyszer felhozta a srác h mennyire összeillettek szexuális téren...na kössz azért ilyet vissza hallani kemény(pedig nem is voltak sokszor együtt kb 4-7er),de mint mondom itt is őszinte bnőm mint mindig és értékelem(bár nem értem miért beszélget vele, fordított helyzetbe én simán lekoptatnám ha egy volt bnőm hívna holott nekem kapcsolatom van).Azt mondta h sose menne vissza hozzá, és igazából hidegen hagyja a srác mert engem szeret és még soha se szeretett senkit se ennyire,elhiszem neki tudom h így gondolja hiszen már a jövőnket tervezi,féltékeny is sokat rám,és tényleg nagyon ragaszkodó látszik rajta h szeret valóban,és nem is a ribanc fajta mielőtt sokan gondolnák, ez előtt a srác előtt egy 2éves kapcsolata volt az első.És itt jönnek azok a dolgok amiken forgok::Egy bnőmnél se volt ilyen csak ennél,zavar h nem én voltam neki az első nem tudom miért de zavar(talán mert ő az egyetlen akibe eddig szerelmes vagyok nem tudom) a 2éves kapcsolata egyáltalán nem zavar első diák szerelem a srác egy visszahúzódó rendes fiú volt,azonban az utána levő 4hónapos kölyök miatt nagyon sok ideget megeszek a mai napig,pedig nincs okom rá,piszkosul zavar h leállt egy ilyen bunkóval,zavar h hamar odaadta magát neki pedig erre okom sincs mivel én még hamarabb megkaptam:))(de én tudom magamról h megbecsülöm) még az ágyba is jobb vagyok az előzőnél, múltkor pl:3or ment el, azt mondta ilyen még sose volt(valóban így lehetett mert tudom h nem hazudik és látszik is rajta:))valamint bnőm nem si tudja h én forogtam ilyen dolgokon ezért is felesleges lett volna ebben hazudnia, ráadásul nagyon szeret és érezteti is velem, tudom hogy nem menne vissza az előző sráchoz, de akkor miért, miért vagyok féltékeny az előző barátjára?Gondoltam rá h kevés az önbecsülésem és ezért,de nem hiszem mivel nem vagyok egy csúnya gyerek,sőt nagyzás nélkül helyes srácnak tartom magam, és tudom h mások is, sose volt gondom a csajozással és tényleg szép lányokat meg tudok kapni(mióta vele vagyok senki más nem érdekel) azt hiszem ez inkább önbizalomra vall, és mivel láttam, tudom kik voltak az előző barátai bátran kijelenthetem hogy többre tartom magam tőlük,a műszakira járok,értelmesnek tartom magam,mindig tisztelettudó voltam a lányokhoz, és megbecsülöm őket,szóval tényleg különb vagyok tőlük, ezt nem csak barátnőm mondja de az anyukája is aki egy végtelenül kedves hölgy.
Nem tudom mennyire lehet kivenni a dolgokat a kisregényemből,de azért szeretnék ötleteket kapni hogy miért zavarnak ezek a dolgok,esetleg más is jár/t hasonló cipőben,mit lehetne tenni ellenük?
Köszi
24FF
Drága Barátom!
Köszöntelek a klubban!:)
Mintha csak magam írtam volna az előző sorokat.
Soha nem fog kiderülni, hogy a lányok miért csinálják azt, amit csinálnak.Nem egyszer jártam úgy, mint ahogyan Te.
Én is kattogtam folyton, hogy mi miért van, mi a f@szért kell az exekkel találkozni,miért kell felvenni a telefont, kedvesen beszélni az exxel,még ha el is mondja utána,akkor is nagyon bosszantott.
Nem akarlak elkeseríteni, de volt már pár csajom és akinél ilyen helyzet volt,az nem volt hosszú életű kapcsolat.Persze soha nem lehet tudni,nem azt mondom, hogy ez 100%,hogy biztos így fogsz járni.Tanácsot nem akarok adni, gondolom abból van elég, inkább csak a magam mostani 3 alapelvét:)
1.Ha menni akar, menjen, fölösleges visszatartani.
2.Ha az ex folyton szóba kerül, menjen fölösleges visszatartani.:)
3.Szakítás után Édesanyjával legyen barát... :)
Remélem segített vmit.
Első válaszolónak:Igen lehet az exre vagyok féltékeny csak nem tudom miért mikor barátnőm sokszor elmondta h mindentéren jobb vagyok jobban megbecsül mint bármelyik előző pasiját...vhogy túl kéne lépnem ezen.
Második válaszolónak: nem örülök h a klub-ban vagyok :D eddig mindig magabiztos voltam meg sose érdekeltek az exek, hidd el vissza nem menne hozzá, de akkor miért bosszant a dolog?, csak b@ssza az agyam h miért beszél vele ha a srác hívja, meg mondom szimplán zavar h összejött egy ilyen trógerrel előttem:D:S
Minden férfi az előző kapcsolatra, több okból is :)
Ez egy olyan béka, amit vagy lenyelsz, vagy oda a nő.
Én is utáltam, ha a csajom ilyesmiről mesélt, meg is mondtam neki. azóta nem mesél. :)
Őszinte leszek, ha te beleszeretsz írtóra egy csajba, aki otthagy majd összejön egy másikkal, te is egy darabig keresni fogod, ha elég papucs voltál a kapcsolat végén.
Szóval képzeld bele magad a másik oldalba.
Ami a csajt illeti kicsit átírta a történetet amit elmondott, mert valamiért együtt volt vele, szóval nem azért mert tróger volt... Én azért kételkednék!
Azzal hogy fikázza neked, gyakorlatilag a lelkiismeretét akarja nyugtatni, meg a bűntudatát oldani. No meg miért szeretünk mást hibáztatni?, hogy nyugtassuk a lelkiismeretünket, a bűntudatunkat, és hárítsuk a felelősséget, és hogy magunkat jobban tudjuk megbecsülni.
(Ezzel a nővel ne tervezz hosszútávon, mert ha ezen az ex dolgon túl lesz, gyorsan továbblép rajtad is, vagy csak megnyomorít ami már most megvan...)
Szóval ha tetszik, ha nem (lepontozás ellenére leírom) Pótlék vagy, keményen. Te vagy a lelki szemetesládája, aki még vígasztalja is, és segít az önbecsülése helyreállításában.(mellette a tied rombolásában) Amint ő erősebb lesz nálad már repül is tovább az első igazi jelölttel akivel megpróbálják újra.
Ezek a lányok azok akik nem tudnak a fenekükön maradni pár nélkül addig amíg nem heverik ki a történteket. Az ő életük a folyamatos menekülés, addig amíg ki nem futnak az időből és meg nem állapodnak valami b@rom mellett, valahol sajnálom őket, de csak önmaguk jöhetnek rá a valóságra, de mivel többnyire álmodoznak így esély kevés van rá...:(
Arra kérdezz rá, hogy mennyi idő telt el a kapcsolatai között. Ha azt mondja hogy gyakorlatilag nulla, akkor semmi esélyed nála, inkább kíméld meg magad egy csalódástól és dobjad őt. (szaladni fog vissza az exhez vagy egy másik csávóhoz, de megérdemli..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!