Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj? :/
szexelünk a barátnőmmel és úgy nem szokott elmenni közbe azt mondja ,hogy nagyon jó és elhiszem neki mert mindig nagyon kíván . de, úgy eltud menni ha a csiklóját izgatom közben .
pedig eddig az összes barátnőm úgyis elment nem sülök el hamar vagy ilyesmi , mérettel sincs baj és a rutinnal sem :D ezért nem értem ezt . lehetséges hogy nemképes a hüvelyi orgazmusra ? csak csikló... válaszotokat előre is köszönöm!! 19/f
így az én barátnőm se képes, viszont egyszer mintha csak pici hiányzott volna ehhez, úgyhogy lehet csak ki kell hozni belőle.
De amúgy ez szerintem nem annyira lényeges, az sokkal fontosabb, hogy így vagy úgy tudsz neki orgazmust okozni.
igazából a lányok hatalmas aránya képtelen orgazmusra, hazudik, vagy azt hiszi hogy ez most az orgazmus volt.
pl a született feleségekben Breenek Orsonnal volt először orgazmusa és nem tudta mi az elment orvoshoz megkérdezni hogy ez most mi volt :D lehet h képtelenségnek hangzik de van benne igazság. ennek ellenére MINDEN lány azt mondja h orgazmus így meg úgy.
a pasik inkább ne is firtassák :)
19L
Szerintem inkább itt az a gond, hogy az előző barátnőid elhitették veled, hogy van hüvelyi orgazmusuk, ezért is zavar az most téged, hogy a mostaninak nincsen. Szóval, azt tudni kell(amit már előttem is elmondtak), hogy a nők nagy része nem képes hüvelyi orgazmusra. Ha neked mondjuk volt 3 barátnőd előtte, és mindnek volt, akkor vagy nagyon nagyon nagyon cserencséd volt, vagy egy-kettő, esetleg mind hazudott.(főleg, egy nőnek ezt tanulnia kell, és az még ritkább, hogy valakinek tízenévesen, kevés tapasztalattal ez összejöjjön).
Örülj neki, hogy a barátnőd nem színlel és megmondja, hogy mi is a helyzet.
Vannak olyan lányok akik valóban nem képesek a G-pont orgazmusra.
De lehet ,hogy csak bele kell tanulnia,vagy ki kell tapasztalnia hogyan jó neki. De az mindig sokkal jobb ,ha van még hozzá csikló,vagy akár más.Próbálkozzatok,aztán majd elválik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!