Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megalázó szavakkal illetnétek a férjet egy cuckold, bdsm kapcsolatban? Nincs az ilyenben tapasztalatom, én főleg puncit dugni szeretek, de mivel igen kívánatos a nő, szívesen benne vagyok egy kis szerepjátékban is.
Figyelt kérdés
Házaspárnál vagyok beszálló, voltunk már jó párszor együtt. A férj főleg néző, csókolózni azt szoktak, illetve kinyalja a felesége kelyhét, úgy is, ha éppen dugom. Most azzal állt elő, hogy szeretné, ha az asszony irányítaná őt, de az én utasításaim szerint. Lehet akár szem bekötés, bilincselés - ezt mind a feleség hajtaná végre -, és lenne a legjobb, ha lekicsinylő szavak kíséretében irányítanám az asszonykát. A lekicsinylő szavak a férjre vonatkoznak, a feleségnek mondom, én közvetlenül nem szólok a férjhez. Pár ötletet, használható kifejezést, és izgalmas szituáció kérek!tegnap 21:47
2/3 anonim válasza:
Csak a pénzedért mentem hozzád. Még ez a puhapöcsű lúzer is jobb nálad.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!