Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lehető legközelebbi rokonom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lehető legközelebbi rokonom megfogta az álló farkam és húzkodta is. Jó érzés volt. Tinik voltunk. Megesett hasonló mással is?

Figyelt kérdés

#közeli rokon
ma 19:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
A “lehető legközelebbi” alatt testvért értesz?
ma 19:39
 2/27 A kérdező kommentje:
#1 nem merem kiírni, de azt hiszem egyértelmű. Te is eltaláltad.
ma 19:43
 3/27 Lazy Lover ***** válasza:
85%
Igen meg de rengeteg ismerősöm is csinálta már rokonnal
ma 19:47
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Én már vertem ki tesóm arcképérei is. Nyugi.
ma 19:52
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

Te jó ég

Én nem értem a poént vagy most komolyan 4/4 hasznosnak találta a vérfertőzés normálisnak beállítását?

ma 19:53
 6/27 anonim ***** válasza:
És ő lány vagy fiú?
ma 19:56
 7/27 A kérdező kommentje:
Tabu téma ez az egész, senki nem beszél ilyesmiről. Utána meg marad az, hogy ez mekkora gáz és az ember csak szégyenkezik magában miatta. Megtörtént, nem tudok ezen változtatni. 13éves voltam.
ma 19:57
 8/27 A kérdező kommentje:
Ha azonos neműekről lenne szó, akkor a homoszexualitásba tettem volna fel. Különböző neműek vagyunk. L és F
ma 19:58
 9/27 anonim ***** válasza:
60%
És hogy került úgy mellèd, hogy állt a kukid?
ma 20:01
 10/27 anonim ***** válasza:
16%
Na igen ez tabutéma is maradhat ugyanis a természettel, biológiával megy szembe. Közeli rokonnal szexelni kb olyan beteg biológiailag mint egy állatot megdugni. Ez nem valami morális dilemma
ma 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!